KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

TELEMACH - PO 8. KOLU: Škofjeločani znova nerazpoloženi v napadu
slikcaKer je bila zaostala tekma 8. kola Lige Telemach med Rogaško in LTH Castingsom zadnja ligaška v letu 2015, smo tokrat pod drobnogled vzeli še stanje v Ligi Telemach po končanem 8. kolu elitne slovenske košarkarske lige. MVP kroga je postal košarkar Helios Sunsev Željko Zagorac.
Prispeval: Nejc Ziherl

Četa Aleksandra Sekulića, ki je v letošnji sezoni le proti Laščanom prejela več kot 77 točk, je tudi tokrat odlično zaigrala v obrambi. Proti vodilni Rogaški je prejela vsega 58 točk, a kaj, ko znova ni steklo v napadu. Le nekaj dni po tem, ko so Škofjeločani proti Zlatorogu Laškemu v zadnji četrtini dosegli vsega 2 točki, se je ekipi LTH Castingsa v napadu ustavilo tudi na zahtevnem gostovanju v Rogaški. Domačini so bili premočni tudi v skoku, kjer je blestel predvsem Mladen Primorac, kateremu je s 16 skoki pripadel tudi naziv najboljšega skakalca kola. Dobro je skakal tudi Bojan Radulović, ki je tekmo končal pri 11 skokih, s povprečjem 9,88 skoka na srečanje pa še naprej ostaja drugi najboljši skakalec Lige Telemach.

MVP kola je tokrat postal Željko Zagorac (Helios Suns), ki je v 32 minutah proti Lastovki dosegel 27 točk, dodal pa še 7 skokov in 4 podaje. Domžalski derbi je končal s statističnim indeksom 31. V naj peterki kola starejšemu izmed bratov Zagorac družbo delajo še Royce Amir Woolridge (Hopsi Polzela, indeks 36), Miloš Miljković (Šenčur GGD, indeks 28), Smiljan Pavić (Šenčur GGD, indeks 27), Marjan Čakarun (Helios Suns, indeks 23). Pri LTH Castingsu je bil statistično gledano v tem kolu najbolj razpoložen Vlatko Čančar (11 točk, 7 skokov, 1 blokada, učinek 12).


ARHIV:
TELEMACH - PO 9. KOLU: Škofjeločani tokrat individualno niso izstopali (klikni za povezavo)
TELEMACH - PO 7. KOLU: Radulović naj skakalec kola, prvič tudi v naj peterki (klikni za povezavo)
TELEMACH - PO 6. KOLU: LTH Castings z naj strelcem in skakalcem lige, pri prostih metih na dnu (klikni za povezavo)
TELEMACH - PO 5. KOLU: LTH Castings najučinkovitejši, Robi drugič v naj peterki (klikni za povezavo)
TELEMACH - PO 4. KOLU: Radulović naj skakalec kroga (klikni za povezavo)
V 3. kolu Lige Telemach je bil LTH Castings prost.
TELEMACH - PO 2. KOLU: Abramović naj strelec kola (klikni za povezavo)
TELEMACH - PO 1. KOLU: Čančar med peterico najboljših, Akodo naj podajalec kola (klikni za povezavo)
 
 
Robi Abramović tudi po devetih odigranih tekmah ostaja 2. najboljši strelec, Bojan Radulović pa 2. najboljši skakalec lige. (foto: Jana Šnuderl)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji