KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

TELEMACH - PO 7. KOLU: Radulović naj skakalec kola, prvič tudi v naj peterki
slikcaKošarkarji LTH Castingsa so v 7. kolu Lige Telemach zabeležili še peto zmago v letošnji sezoni in se tako na vrhu prvoligaške razpredelnice izenačili z Rogaško in Šenčurjem Gorenjsko gradbeno družbo. Pod košem je odlično partijo odigral Bojan Radulović, ki si je z 19 točkami in 16 skoki prislužil mesto v naj peterki kola, z naskokom pa je postal tudi naj skakalec kroga.
Prispeval: Nejc Ziherl

V nedeljo v Športni dvorani Poden nismo bili priča le gorenjskemu derbiju oz. derbiju Lige Telemach. Pod košem smo namreč lahko spremljali obračun dveh najboljših skakalcev v dosedanjem delu ligaškega tekmovanja, dvoboj Bojana Radulovića in Smilijana Pavića. Kljub temu, da je nekdanji košarkar Geoplina Slovana, Pivovarne Laško, Uniona Olimpije, Heliosa in Krke prišel do dvojnega dvojčka (18 točk + 11 skokov), pa je tokratni dvoboj pripadel 12 let mlajšemu košarkarju, 211 centimetrov visokemu centru LTH Castingsa, ki je z 19 točkami in 16 skoki prispeval levji delež k peti zmagi škofjeloškega kluba v letošnji sezoni.

Prvič tudi v najboljši peterki kroga
Bojan Radulović si je z najboljšo predstavo v dosedanjem delu sezone prvič v letošnji sezoni prislužil tudi mesto med 5 najučinkovitejšimi košarkarji kola. Statistični indeks 25 ga uvršča na mesto 3. najučinkovitejšega košarkarja kola, pred njim sta le MVP kola Jan Barbarič (Portorož) z indeksom 32 in Hugh Robertson (Helios Suns) ki je tekmo proti Hopsom s Polzele končal pri indeksu 26. V naj peterki sta se tokrat znašla še Semen Šaškov (Lastovka) in Goran Jurak (Zlatorog Laško). Košarkar LTH Castingsa Robert Abramović, ki je bil z 20 točkami najboljši strelec srečanja s Šenčurjem, se tudi po odigranem 7. kolu s povprečjem 19,1 točke na srečanje nahaja na 1. mestu lestvice strelcev.

Celotna statistika v 5. kolu:
#11 Bojan Radulović: 33 minut, 19 točk (9/16 za dve točki, 0/1 za tri točke, 1/3 prosti meti), 16 skokov (7 v napadu, 9 v obrambi), 2 osebni napaki, 3 izsiljene osebne napake, 1 izgubljena žoga in 1 ukradena žoga; indeks 25, +/- = +3.

ARHIV:
TELEMACH - PO 6. KOLU: LTH Castings z naj strelcem in skakalcem lige, pri prostih metih na dnu (klikni za povezavo)
TELEMACH - PO 5. KOLU: LTH Castings najučinkovitejši, Robi drugič v naj peterki (klikni za povezavo)
TELEMACH - PO 4. KOLU: Radulović naj skakalec kroga (klikni za povezavo)
V 3. kolu Lige Telemach je bil LTH Castings prost.
TELEMACH - PO 2. KOLU: Abramović naj strelec kola (klikni za povezavo)
TELEMACH - PO 1. KOLU: Čančar med peterico najboljših, Akodo naj podajalec kola (klikni za povezavo)
 
 
Šenčurjani niso našli pravih idej kako zaustaviti Bojana Radulovića. (FOTO: KZS/alesfevzer.com)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji