KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

TELEMACH - PO 5. KOLU: LTH Castings najučinkovitejši, Robi drugič v naj peterki
slikcaZa nami je nova dobra predstava košarkarjev LTH Castingsa, ki so v 5. kolu Lige Telemach proti Portorožu dosegli kar 95 točk in bili z statističnim indeksom 110 tudi najučinkovejša ekipa kola. Robert Abramović še drugič letos v naj peterki kola.
Prispeval: Nejc Ziherl

Po odigranih tekmah 5. kola Lige Telemach tri ekipe še vedno ne poznajo poraza. Ena izmed njih je ekipa LTH Castingsa, ki je nazadnje zabeležila najvišjo zmago v letošnjem prvenstvu. Škofjeločani so na domačem terenu s 95:69 ugnali Portorožane in bili izmed vseh ekip v 5. kolu najbližje doseženi 100-tici. Z novo dobro predstavo so varovanci Aleksandra Sekulića s skupnim statističnim indeksom 110 postali celo najučinkovitejše moštvo kola. Najbližje so jim bili Slatinčani, ki so ob zmagi (84:61) nad Helios Sunsi tekmo končali pri statističnem indeksu 104.

Zanmiv je tudi podatek, da so prvič v letošnji sezoni prav vsi člani prve peterke pri LTH Castingsu presegli mejo 10 točk, ponovno pa je izstopal Robert Abramović. 27-letni branilec je še drugič v letošnji sezoni presegel mejo 20 doseženih točk, s statističnim indeksom 22 pa si je še drugič priboril tudi mesto med najboljšo peterico kroga. MVP kroga je tokrat s statističnim indeksom 27 postal Američan Cory Remekun (Rogaška), v prvi peterki kola pa so se poleg njega in Robija znašli še Urban Bukovič (Elektra Šoštanj), Jan Barbarič (Portorož) in Amric Fields (Hopsi Polzela).

Celotna statistika v 5. kolu:
#7 Robert Abramović: 32 minut, 22 točk (2/3 za dve točke, 5/6 za tri točke, 3/4 prosti meti), 2 skoka (oba v obrambi), 4 podaje, 3 osebne napake, 4 izsiljene osebne napake, 4 izgubljene žoge, 1 ukradena žoga; indeks 22, +/- = +35

ARHIV:
TELEMACH - PO 4. KOLU: Radulović naj skakalec kroga (klikni za povezavo)
V 3. kolu Lige Telemach je bil LTH Castings prost.
TELEMACH - PO 2. KOLU: Abramović naj strelec kola (klikni za povezavo)
TELEMACH - PO 1. KOLU: Čančar med peterico najboljših, Akodo naj podajalec kola (klikni za povezavo)
 
 
Robert Abramović še drugič letos med naj peterko kola. (foto: Aleš Fevžer/kzs.si)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji