KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Pogumno na derbi proti Luki Koper
slikcaV 14. krogu lige UPC Telemach bo v soboto 5.1. 2008 v športni dvorani Poden gostovala ekipa Luke Koper. Koperčane je med sezono prevzel znani trener Predrag Milović in jih popeljal na 4. mesto lige. Ločani so trenutno na 5. mestu. Gre torej za derbi lige UPC Telemach.
Kaj o tekmi menita oba trenerja:

Matic Vidic, trener TCG Mercatorja: "Vemo, da nas čaka težka tekma, saj so Koprčani v zadnjih tednih dokazali kakovost z nekaj zmagami, med drugim tudi nad Zlatorogom v gosteh. Za nameček so dan za dnem bolj uigrani, s čimer je njihova vrednost vse višja. Kljub temu bomo tudi mi dali vse od sebe, da niz zmag iz starega potegnemo v novo leto."

Predrag Milović, trener Luke Koper: "Moštvo TCG Mercatorja je eno redkih v ligi UPC Telemach, ki se košarko igra, posledica česar je izjemno lepa igra. Želel bi si, da bi kmalu na podoben način igrala tudi moja ekipa. Ključen za Škofjeločane je, jasno, trikotnik Eržen-Finžgar-Skok, a tudi Julevič, Ljubenović, Murič, Jankovič in ostali so kakovostni košarkarji. Kljub temu pa menim, da je naša glavna prednost daljša klop za rezervne igralce, za nameček pa je veliko vredno tudi to, da je stanje v ekipi odlično. Tako verjamem, da, če sem malce ironičen, za spremembo lahko zmagamo tudi brez pomoči."
 
 
Matic: Pogumno na novo zmago v ligi
Milović: Pred tekmo hvali Ločane. Bo tako tudi po tekmi?

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji