KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

0,5% od dohodnine za mlade košarkarice in košarkarje
slikcaNamenite del dohodnine za mlade v KK Škofja Loka!Košarkarski klub Škofja Loka preko tega dopisa pošilja prošnjo vsem ljubiteljem športa in še posebej košarke, da namenite del dohodnine za mlade košarkarice in košarkarje v Škofji Loki.
Vlada RS je na podlagi 142. člena Zakona o dohodnini sprejela Uredbo o namenitvi dela dohodnine za donacije, kateri sestavni del je tudi seznam upravičencev do donacij. Uredba dohodninskim zavezancem omogoča, da proračunska sredstva do preklica oziroma vložitve nove zahteve neposredno namenijo za delovanje organizacij, ki delujejo in opravljajo dejavnost v javnem interesu. Med temi opravičenci je tudi Košarkarski klub Škofja Loka, ki deluje v javnem interesu na področju športa.

Uredba predvideva, da bodo lahko dohodninski zavezanci za dohodnino, ki jim bo obračunana na podlagi odločbe, del te odmerjene dohodnine v višini 0,5% namesto v proračun RS, neposredno preusmerili k upravičencem iz seznama, torej tudi košarkarskemu klubu Škofja Loka.

Namenitev dela dohodnine za donacije se bo prvič uporabila pri odmeri dohodnine za leto 2007. V kolikor tega niste zavedli v obrazcu napovedi dohodnine za leto 2006, lahko to s posebnim obrazcem (v prilogi) še vedno sporočite davčni upravi RS. Če ne izberete organizacije, ki ji želite nameniti del vaših 0,5% od dohodnine, bodo sredstva ostala v proračunu Republike Slovenije. Gre torej za odstotek, ki ga moramo plačati v proračun Republike Slovenije. Preračunano drugače gre za sredstva v višini od 10 do 50 EUR odvisno višine plače posameznika na leto.

Na tak način, da nam zaupate del vaše dohodnine, pomagate mladim košarkaricam in košarkarjem v klubu. Sredstva, ki jih bomo dobili iz tega naslova bomo namenili za delo mlajših selekcij v klubu.

Če menite, da smo primerna organizacija, ki bi ji zaupali del dohodnine vas prosimo, da to potrdite tako, da izpolnite obrazec in da nam ga vrnete nazaj, da bomo vaš obrazec posredovali na davčno upravo RS.

Davčna številka kluba, ki jo morate vpisati na obrazec je: SI95194606

Upamo, da smo vas prepričali, da nam namenite 0,5% od dohodnine za delovanje mladih v košarkarskem klubu Škofja Loka.

Hvala za vaše zaupanje in vašo pomoč.

IO KK Škofja Loka

OBRAZEC, KI GA JE POTREBNO IZPOLNITI IN POSLATI NA FAX. ŠTEVILKO: 04 5126501 DOBITE TUKAJ.
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji