KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

TCG Mercator v soboto proti Hopsom
slikcaV 4. krogu lige UPC Telemach bodo v dvorani OŠ Poljane nad Šk.Loko gostovali Hopsi iz Polzele. Tekma bo v soboto, 3.11. 2007 ob 20.00 uri.
Tekma 4. kroga lige UPC Telemach bo zaradi obnove športne dvorane Poden v dvorani osnovne šole Poljane nad Šk.Loko.

Hopsi so se vrnili v ligu UPC Telemach po nekaj letih igranja v 1B ligi. Gre za ekipo, ki je sicer novinec v ligi, ki pa so že imeli izkušnje z igranjem v 1A SKL in bodo zelo kakovosten nasprotnik. Gostje iz Polzele bodo imeli na tribunah zveste navijače. Prišlo naj bi jih okrog 30.

Upajmo, da bodo Ločani odigrali tako kot znajo in, da se bodo borili do konca in do nove zmage. Košarkarji si želijo tudi bučne podpore domačih gledalcev.

Kaj pred tekmo menita oba trenerja:

Matic Vidic, trener TCG Mercatorja: "Če se želimo prebiti v ligo UPC Telemach za prvaka, bomo morali na domačih tekmah zmagovati. Proti Hopsem to zagotovo ne bo lahko, saj gre za izjemno čvrsto ekipo z odličnimi posamezniki. naredili bomo vse, da ponovimo igro, kakršno smo pokazali v uvodnem delu zadnjega dvoboja proti Luki Koper, ter se hkrati prav tako izogniti predstavi, ki smo jo prikazali v finišu omenjene tekme. Težav s poškodbami in boleznimi nimamo, kar je le še razlog več za to, da merimo na zmago."

Boštjan Kuhar, trener Hopsev Polzele: "Košarkarji TCG Mercatorja so v dosedanjem delu lige UPC Telemach dokazali, da so izjemno močna in uigrana ekipa, zato gremo na gostovanje v Škofjo Loko z željo po čim boljši igri in s ciljem, da iztržimo čim boljši rezultat."
 
 
Hopsi iz Polzele naj bi na tekmi imeli podporo 30 Hmelj Boysov. Bo kaj domačih navijačev?

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji