KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Zaradi obnove dvorane Poden vse članske tekme v Poljanah
slikcaZadnje poplave v mesecu septembru so prizadele tudi igralno površino v športni dvorani Poden v Škofji Loki. Škoda znaša cca. 250.000 EUR. Sanacija se že izvaja.
Občina Škofja Loka in Zavod za šport občine Škofja Loka, sta že pričela izvajati sanacijo dvorane. V celoti bo zamenjana igralna površina v dvorani in na kegljišču. Vse klubi smo si morali v času prenove poiskati nove prostore za trening in tekme. Košarkarice in košarkarji bodo gostovali v novi šolski dvorani v osnovni šoli Poljane nad Šk.Loko.

Dvorana v Poljanah je bila uradno odprta v mesecu septembru. Žal pa je bilo nekaj tehničnih težav in jo še niso predali v uporabo. Prvi, ki so trenirali v novi dvorani so prav naše košarkarice in košarkarji. Tudi prve uradne tekme v tej dvorani bomo odigrali mi. In to nas veseli, da bodo tekme državnega ranga tudi v dvorani v Poljanah.

Upajmo, da našim ekipam nova dvorana ne bo povzročala prevelik problemov in da so se v tem tednu treningov "navadili" na prostor in koše v dvorani.

Zahvaljujemo se občini Gorenja vas - Poljane in njenemu županu g. Milanu Čadežu ter osnovni šoli Poljane in ravnateljici ga. Ivici Oblak, ki so nas prijazno sprejeli in nam omogočili normalne pogoje za treninge in tekme. HVALA!
 
 
OŠ Poljane - meseca novembra "novi dom" košarkaric in košarkarjev Škofje Loke

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji