KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Člani TCG Mercator odhajajo po novo zmago.
slikcaV 3. krogu lige UPC Telemach, Ločani odhajajo na težko gostovanje v Koper.
Ekipa Luke Koper je v začetku tedna zamenjala trenerja. Na trenersko mesto je prišel izkušeni trener Predrag Milović, ki je zamenjal Mihajla Počka.

Upajmo, da "šok terapija" še ne bo delovala v tem krogu, proti naši ekipi.

Ločani so v dobri formi in upajmo, da bo tako tudi v soboto. V ekipi Luke Koper se najbolj bojijo trojke: Eržen-Finžgar-Skok, vendar se lahko bojijo tudi ostalih naših igralcev, ki jim bodo v soboto pokazali, da nišo odšli v Koper "na izlet" ampak bo novo zmago. V ekipi TCG Mercator ni večjih težav pri poškodbah. Manjši problem ima edino kapetan Peter Hartman, ki so mu na tekmi proti Alposu zlomili nos. Ostali igralci pa so pripravljeni na boj in novo zmago v ligi.

Srečno ekipi TCG Mercator!

Kaj sta pred tekmo povedala oba trenerja:

Predrag Milović, trener Luke Koper: "Kaj zgodovinskega se v nekaj dneh, odkar sem prevzel moštvo Luke Koper, ni spremenilo, me pa veseli, da se po poškodbi vrača Panić, tudi Pašalić, ki se je med tednom poškodoval v 4. krogu pokala Spar, pa naj bi bil po besedah fizioterapevta Petra Ribaljčenka za soboto že nared. Ekipo TCG Mercatorja izjemno cenim, še posebej neugodna pa je zavoljo dejstva, da je skupaj tako rekoč nespremenjena že nekaj sezon. Med košarkarji iztsopajo Jure Eržen, Simon Finžgar in Primož Skok. Okrog njih se vrti prav vse in če ta trikotnik zaustavimo, zagotovo lahko zmagamo. Verjamem, da nam to lahko uspe."

Matic Vidic, trener TCG Mercatorja: "Vsaka menjava na trenerski klopi prinese določene spremembe in tako bo bržčas tudi v moštvu Luke Koper. Ta ima moštvo kakovostnih posameznikov, ki pa so uvodni tekme v ligi UPC Telemach izgubili. Zato gremo na Primorsko, če se nam le ponudi priložnost, po zmago, s čimer bi nadaljevali niz pozitivnih rezultatov. Vsi igralci z izjemo kapetana Petra Hartmana, ki ima zlomljen nos, so popolnoma pripravljeni na dvoboj."
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji