KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Proti Alposu na zmago!
slikcaV soboto, 20.10. 2007 bo v 2. krogu lige UPC Telemach v Škofji Loki gostovala ekipa Alposa iz Šentjurja.
Vabimo vse gledalce in navijače, da pridete v čimvečjem števili na prvo domačo tekmo v letošnji košarkarski sezoni. V športno dvorano Poden prihaja ekipa Alposa iz Šentjurja.

Pred pričetkom srečanja bomo podarili športno opremo za OŠ Železniki. Sredstva smo zbrali na humanitarni tekmi proti Efes Pilsnu.

Prav tako boste lahko pred pričetkom tekme sodelovali v nagradni igri: Vsi na košarko! Več o nagradni igri na blagajni športne dvorane.

Glavna nagrada: 7 dni Rodosa za 2 osebi. (sponzor: Sunholidays - www.sunholidays.si)

Kaj sta o sobotni tekmi 2. kroga v ligi UPC Telemach povedala oba trenerja:

Matic Vidic, trener TCG Mercatorja: "Košarkarji Alposa Šentjurja so kljub porazu na gostovanju v Sežani krepko namučili tekmece in pokazali, da so kakovostno moštvo. Zatorej je jasno, da se jih moramo lotiti s pristopom, kakršnega smo prikazali že na gostovanju pri Elektri Esotech. Z novo zmago bi potrdili uspeh v Šoštanju in prav to je naš glavni cilj. Naša ekipa je kompletna, kar je še razlog več za optimizem za novo zmago v ligi UPC Telemach."

Matjaž Čuješ, trener Alposa Šentjurja: "Medtem ko so Škofjeločani med tednom igrali v pokalu Spar, samo mi imeli sedem dni časa za kakovostno pripravo nanje. Gre za izkušeno ekipo, ki v tako rekoč nespremenjeni postavi igra že tri sezone, njen nesporni vodja pa je Jure Eržen. Košarkarji TCG Mercatorja so favoriti, a tudi mi imamo v rokavu nekaj asov. Pripravljeni smo dobro, zato bomo zanesljivo naredili prav vse za prvo zmago v novi sezoni lige UPC Telemach. Za 10 do 15 minut igre je nared tudi Grušovnik, kar pomeni, da je seznam poškodovanih pri nas ostal prazen."
 
 
Ekipa TCG Mercatorja, ki se bo v soboto predstavila domačim navijačem

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji