KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Proti Zagorju na zmago, za slovo od Poljan nad Šk.Loko
slikcaPoljane nad Šk.Loko so bile v zadnjem mesecu "drugi dom" Ločanov, ki so zaradi menjave parketa v dvorani Poden trenirali in igrali tekme v dvorani osnovne šole Poljane nad Šk.Loko.
Ločani se za gostoljubnost domačinom želijo oddolžiti z zmago.

Kaj pred tekmo menita oba trenerja:

Matic Vidic, trener TCG Mercatorja: "Čeprav je moštvo Zagorja KD Finančne točke trenutno na lestvici lige UPC Telemach brez zmage na zadnjem mestu, gre za skupek zelo kakovostnih posameznikov, ki bodo prej ali slej začeli nizati tudi zmage. Mi bomo naredili vse, da jim to ne uspe proti nam, saj moramo poskrbeti za to, da prekinemo naš niz treh zaporednih porazov. Tekmece spoštujemo toliko bolj, ker so med tednom v pokalu Spar na gostovanju gladko ugnali moštvo Alposa Šentjurja. Je pa za nas dodaten motiv to, da se z zmago poslovimo od dvorane v Poljanah, ki smo jo prijazno dobili na porabo v času, ko smo v Škofji Loki zavoljo poplav morali zamenjati parket."

Dušan Hauptman, trener Zagorja KD Finančne točke: "Na gostovanje k TCG Mercatorju gremo popolnoma neobremenjeni. Škofjeločani imajo kakovostnejšo in predvsem bolj izkušeno ekipo, proti kateri si želim predvsem tega, da moji igralci opravijo vse naloge, za katere se bomo pred tekmo dogovorili. Če bo to prineslo rezultat, bomo izjemno veseli, če pa ga ne bo, pa to ni nikakršna tragedija. Za to, da izpopolnemo ekipo in jo na novo selekcionirano pač potrebujemo še kak mesec dni. Kljub vsemu pa na pot ne gremo z belo zastavo. Še več, trdno smo odločeni, da damo vse od sebe."
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji