KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

LTH Castings okrepil Američan Kendall Robinson
slikcaDo začetka sezone v Ligi Nova KBM je še manj kot 20 dni, LTH Castings pa se še naprej krepi. Najnovejši član škofjeloškega prvoligaša je postal 23-letni Američan Kendall Robinson.
Prispeval: Nejc Ziherl

Kendall Robinson (198 cm, 1998) je še eden od krilnih košarkarjev, na katerega bo v prihajajoči sezoni lahko računal trener Luka Bassin, ki se je delu v Škofji Loki v popolnosti posvetil takoj po prihodu iz svetovnega prvenstva, kjer je na Japonskem in v Filipinih opravljal vlogo pomočnika selektorja.

Newyorčan Robinson je zadnji dve leti preživel na kolidžu, v ligi NCAA, kjer je nosil dres moštva Western Connecticut State. Za ekipo, ki je nastopala v 3. diviziji, je v lanski sezoni v povprečju na tekmo dosegal po 19,2 točke, 6 skokov in 1,7 podaje.

»Navdušen sem, da imam priložnost zastopati škofjeloški klub. Mesto je zares lepo in od prvega trenutka naprej so vsi zelo gostoljubni in prijazni,« je svoje občutke ob prihodu v Škofjo Loko opisal Kendall, ki je prepričan, da bo navijače osvojil s svojimi strelskimi sposobnostmi in predvsem hvaležnostjo, da nosi dres LTH Castingsa. »Želim pomagati ekipi, da bo iz tekme v tekmo boljša in zgraditi dober odnos s soigralci na igrišču ter izven njega,« je še dodal.

Pred Kendallom Robinsonom so vrste LTH Castingsa že okrepili Elvis Kerić, Luka Filipič, Luka Lampret in Matej Rojc, nadaljnjo zvestobo škofjeloškemu klubu pa so obljubili Siniša Bilić, Rade Rodić, Stefan Ristić in Nace Frelih.
 
 
Kendall Robinson novinec v dresu LTH Castingsa. (Foto: Kendall Robinson/osebni arhiv)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji