KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Manca Vesel nova okrepitev Domela
slikcaPo tem, ko so igralsko vrsto članske ekipe Domel po vrsti okrepile Urša Žibert, Maša Verčič in Lana Šantelj, se je treningom povratnic v 1. SKL za ženske pridružila tudi Manca Vesel.
Prispeval: Nejc Ziherl

Manca Vesel (185 cm, 2001) bo kljub svojim še ne dopolnjenim 22 letom veljala za eno izkušenejših igralk v članski vrsti Domela. Igralka je v lanski sezoni v 1. SKL za ženske uspešno nastopala za Tosamo Ledito, v povprečju je na parketu na tekmo prebila 24 minut, v tem času pa dosegala po 5,2 točke in 2,6 skoka.

»Prvi občutki pri prestopu v KK Škofja Loka so odlični. Ekipa bo sestavljena iz nekaj izkušenih posameznic ter mladih, zelo perspektivnih domačih igralk, ki bodo že v krstni sezoni v članski ligi odigrale pomembno vlogo,« je dejala košarkarica, ki je v sezoni 2019/20 že zastopala barve škofjeloškega kluba, takrat v starostni kategoriji U20. »Rezultatskega pritiska ni, lahko pa obljubim, da bomo s soigralkami na vsaki tekmi igrale borbeno, energično in nepopustljivo ter predstavljale klub v najboljši možni luči, tako na igrišču kot izven njega. V našo igro bom vnesla veliko borbe, agresivne obrambe ter iznajdljivosti v napadu,« je še dodala.

Manca Vesel je v mlajših kategorijah nastopala za Domžale, v zadnjih letih pa je nase opozorila tudi kot odlična igralka v košarki 3x3. Leta 2022 je skupaj z Uršo Žibert in nekdanjo članico Domela Pio Zupan osvojila naslov državnih prvakinj, ki ga je z ekipo 3x3 Študa tudi uspešno ubranila.
 
 
Manca Vesel v novi sezoni za Domel.

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji