KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Za Domel v novi sezoni tudi Urša Žibert
slikcaŠkofjeloški Domel sestavlja ekipo, ki se bo v prihajajoči sezoni 2023/24 predstavila v 1. SKL za ženske. Trenerka Klavdija Oblak bo med drugim lahko računala tudi na pomoč izkušene košarkarice Urše Žibert.
Prispeval: Nejc Ziherl

Urša Žibert (172 cm, 1993) je v zadnjih štirih sezonah nosila dres Tosame Ledite, med drugim ji je pripadala tudi vloga kapetanke. V lanski sezoni je za domžalski klub odigrala 13 tekem, nakar je ekipa zaradi poškodb in premajhnega števila igralk izstopila iz tekmovanja. V 33 minutah, kolikor je ji v povprečju na tekmo prebila na parketu, je Žibert dosegala po 14,9 točke, 6,5 skoka in 4,6 podaje.

V Škofji Loki bo delovala tudi kot trenerka
Preden je leta 2019 prestopila v Ledito je Urša pomembno vlogo igrala tudi v kranjskem Triglavu, kjer je preživela večino svoje dosedanje košarkarske kariere. Odlično se znajde tudi v košarki 3x3. Med drugim je bila lani članica slovenske reprezentance na tekmovanju FIBA 3x3 Europe Cup. V Škofji Loki bo s svojimi izkušnjami na in ob parketu predstavljala podaljšano roko trenerke Klavdije Oblak, ob tem pa bo kot trenerka skrbela tudi za razvoj igralk do 14. leta starosti.

Urša Žibert, košarkarica Domela: »Za prestop v KK Škofja loka sem se odločila zaradi dobre organiziranosti kluba, odličnih pogojev za treninge/tekme ter zaradi vrhunskega dela z mladimi igralkami, ki sta ga v preteklih letih že opravili Klavdija in Jasmina. Zaenkrat se v klubu počutim odlično, z novimi soigralkami smo se takoj ujele, dobro treniramo in verjamem, da bo tako tudi v nadaljevanju. V novi sezoni pričakujem, da bomo igralke individualno napredovale ter iz tekme v tekmo rastle tudi kot ekipa. Kaj pa nam bo to prineslo v rezultatskem smislu pa bomo videli sproti. Obljubim, da bom ekipi pomagala s svojimi izkušnjami, tekmovalnostjo, energijo in borbo.«
 
 
Urša Žibert bo v Škofji Loki delovala tudi kot trenerka.

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji