KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

LTH Castings močnejši za Luko Lampreta
slikcaSlovenski prvoligaš LTH Castings je v svoje vrste dodal še enega mladega domačega talenta. V Škofji Loki se bo pod vodstvom trenerja Luke Bassina kalil njegov 19-letni soimenjak Luka Lampret.
Prispeval: Nejc Ziherl/KK Škofja Loka

Luka Lampret (198 cm, 2004) po Elvisu Keriću in Luki Filipiču predstavlja tretjo svežo moč v dresu LTH Castingsa za prihajajočo sezono 2023/24, v kateri bo škofjeloški klub še drugo leto zapored nastopal v Ligi Nova KBM.

»Ob prestopu se zahvaljujem klubu za zaupanje in priložnost, ki mi veliko pomenita. Prav tako pa že nestrpno pričakujem sezono, v kateri vem, da bomo z ekipo na vsaki tekmi dali vse od sebe in si z borbo in trudom priborili obstanek med slovensko košarkarsko elito,« je ob podpisu pogodbe z novim delodajalcem povedal Lampret in dodal: »Nekatere moje nove soigralce poznam že od prej, druge spoznavam zdaj na pripravah. Verjamem, da bom s svojim trudom in željo po zmagi dosti pripomogel k ekipnem uspehu.«

Lampret, ki je v preteklih sezonah nosil dres KK Janče, bo za LTH Castings nastopal tako v članski kot tudi v mladinski kategoriji. Letos se je z ljubljanskim klubom v 2. SKL prebil vse do polfinala. V povprečju je na tekmo na parketu prebil 25 minut, v tem času pa dosegal po 8,6 točke, 5 skokov in 1,3 podaje. Lansko leto je s slovensko reprezentanco do 18. leta starosti nastopil na evropskem prvenstvu v Turčiji, letos pa se je z izbrano vrsto U19 pripravljal na svetovno prvenstvo, ki je junija potekalo na Madžarskem.
 
 
Luka Lampret nov član LTH Castingsa.

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji