KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

LTH Castings svoje vrste okrepil še z Luko Filipičem
slikcaPo Elvisu Keriću LTH Castings predstavlja drugo okrepitev za prihajajočo sezono 2023/24. Dres škofjeloškega prvoligaša bo v Ligi Nova KBM in Pokalu Spar nosil tudi 20-letni Luka Filipič.
Prispeval: Nejc Ziherl

Luka Filipič (193 cm, 2003) je v lanski sezoni nastopal za Ilirijo, s katero se je prvič v karieri preizkusil tudi na mednarodni sceni. Za ljubljansko moštvo je ob domačih tekmovanjih namreč pomembne minute za razvoj dobil tudi v pokalu Alpe Adria.

»Najprej zahvala klubu za priložnost in zaupanje, ki ga bom poizkušal upravičiti. Ob prestopu se počutim dobro in moram reči, da že nestrpno pričakujem začetek priprav in tekem,« je ob menjavi sredine povedal Filipič in dodal, da se veseli dela s trenerjem Luko Bassinom. »Naš glavni cilj bo seveda obstati med elito, kar pa ne pomeni, da nismo sposobni boljših rezultatov. Verjamem, da se lahko uvrstimo višje kot zgolj na predzadnje mesto. Sam se bom trudil z vsakim treningom in tekmo dati vse od sebe in na tak način pomagati ekipi. Vsekakor bo v pomoč tudi to, da nekaj novih soigralcev dobro že poznam.«

Filipič je svoje prve košarkarske korake naredil v Ljutomeru, v mlajših selekcijah pa nato nosil še dres KŠ Sani Bistrica, Cedevite Olimpije in Janč. Pred prihodom v Ilirijo je zastopal še barve takratnega prvoligaša Zlatoroga.

Pred Filipičem je LTH Castings že potrdil prihod Elvisa Kerića, nadaljnjo zvestobo klubu pa so obljubili Siniša Bilić, Stefan Ristić, Rade Rodić in Nace Frelih.
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji