KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Elvis Kerić prva okrepitev LTH Castingsa
slikcaPri škofjeloškem LTH Castingsu nadaljujejo s sestavo moštva za prihajajočo sezono. Igralski kader, ki ga bo v Ligi Nova KBM vodil trener Luka Bassin, je postal močnejši za 25-letnega Elvisa Kerića.
Prispeval: Nejc Zihrl

Potem ko so LTH Castingsu nadaljnjo zvestobo že obljubili Siniša Bilić, Stefan Ristić, Rade Rodić in Nace Frelih, moštvo, ki domuje v Športni dvorani Poden, predstavlja prvega novinca. To je postal Elvis Kerić (184 cm, 1998), v Sanskem mostu rojeni branilec s slovenskim potim listom.

»Zahvaljujem se klubu za izkazano zaupanje. Nestrpno pričakujem novo sezono in izzive, ki jih ta prinaša,« je ob prestopu med Ulitkarje povedal Kerić, ki že sedaj obljublja tisto, kar imajo navijači pri igralcih najraje. »Na igrišču bom pustil srce in naredil vse, da bo ekipa z mano še boljša.« Dodal je: »Želim si zmagovati in verjamem, da nam bo s trdim delom na treningih to tudi uspevalo.«

Kerić je v mlajših selekcijah izjemno uspešno nastopal za Slovan, prav tako je bil del več reprezentančnih akcij. V sezoni 2021/22 je nastopal za Zlatorog Laško in bil s povprečjem 4,2 podaje na tekmo prvi podajalec ekipe. Takrat je v Ligi Nova KBM v povprečju na srečanje dodal še 8,9 točke in 2,5 skoka.

V preteklosti se je preizkusil tudi v tujini, in sicer v Španiji (Azuqueca) in Avstriji (Worthersee Piraten in Raiders Tirol), v Sloveniji pa je ob Slovanu in Zlatorogu zaigral še za Grosuplje.
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji