KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Nace Frelih bo nadaljeval pod vodstvom Bassina
slikcaLTH Castings nadaljuje s sestavo moštva za prihajajočo sezono 2023/2024. Še naprej bo barve škofjeloškega prvoligaša branil tudi 204 centimetre visoki center Nace Frelih.
Prispeval: Nejc Ziherl

Nace Frelih (204 cm, 2002) je po Siniši Biliću, Stefanu Ristiću in Radetu Rodiću četrto znano ime škofjeloškega moštva za prihodnjo sezono, v kateri Ulitkarji želijo nadgraditi rezultat iz lanske sezone, ko so bili v Ligi Nova KBM boljši od Zlatoroga in Hopsov, kar je zadoščalo za končno 10. mesto.

Po uspešnem dogovoru z Ristićem in Frelihom tako centrski par v ŠD Poden ostaja nespremenjen. »Vesel sem, da smo v lanski sezoni poskrbeli, da se bo tudi v letošnji v Škofji Loki igrala prvoligaška košarka. Na igrišču in izven njega smo dihali kot eno in verjamem, da bo v novi sezoni prav tako. Pri LTH Castingsu se počutim odlično in komaj čakam začetek priprav ter sodelovanja z novim trenerjem,« je ob obnovitvi sodelovanja povedal Frelih.

Nace Frelih je v lanski sezoni debitiral med elito, v preteklosti pa je med drugim že igral tudi za slovensko reprezentanco v mlajši kategorijah, nazadnje leta 2022 za mladinsko izbrano vrsto. Istega leta je z mladinsko ekipo LTH Castings posegel po 3. mestu v državnem prvenstvu, že pred tem pa je leta 2019 s Škofjeločani postal tudi državni podprvak v kategoriji U17 in bil izbran v najboljšo peterko zaključnega turnirja. Lani je v Ligi Nova KBM parketu preživel v povprečju 18 minut na tekmo, v tem času pa zbiral po 5,7 točke, 2,8 skoka in 1 blokado.
 
 
Nace Frelih ostaja Ulitkar. (Foto: Jan Bernik)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Bohler Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji