KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

V Škofji Loki se dobro počuti tudi Rade Rodić
slikcaTudi Rade Rodić ne bo menjal sredine. 29-letni krilni košarkar bo še tretjo sezono zapored nastopal za LTH Castings, s katerim bo poizkušal nadgraditi rezultat iz lanske sezone, ki so jo Škofjeločani v Ligi Nova KBM končali na 9. mestu.
Prispeval: Nejc Ziherl

Rade Rodić (199 cm, 1994) je bil v lanski sezoni ob Mateju Čibeju in Stefanu Ristiću edini košarkar LTH Castingsa, ki je zaigral na vseh 27 ligaških srečanjih. Škofjeloškemu klubu se je pridružil pred sezono 2021/22 in se v tisti sezoni z Ulitkarji prebil nazaj med elito, kjer je predtem že nastopal za Ilirijo in Triglav.

»Zelo se veselim nove sezone v Škofji Loki, saj je to moj drugi dom. Veliko smo dosegli skupaj, osvojili 2. SKL ter se tako uvrstili med elito, nato pa smo v Ligi Nova KBM tudi obstali, odigrali kar nekaj dobrih tekem in ob tem dali priložnost mladim igralcem,« je svoj pogled na preteklo dogajanje strnil Rodić, ki se veseli tudi prihoda Luke Bassina. »Veseli me delo z novim glavnim trenerjem, saj je to velik korak naprej za klub in hkrati odlična priložnost za mlade igralce, da se izkažejo. V prihodnji sezoni pričakujem nekaj več kot pa le obstanek, saj smo pokazali, da zmoremo. Pričakujem nadgradnjo lanskega rezultata in pa tudi kanček več sreče.«

Rodić je v lanski sezoni večino tekem začel v prvi peterki, v povprečju na tekmo na parketu prebil 17 minut, v tem času pa dosegal po 4,7 točke in 3,2 skoka.
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji