KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Siniša Bilić še naprej za LTH Castings
slikcaIzkušeni košarkar Siniša Bilić in LTH Castings sta obnovila dogovor, kar pomeni, da bo 9. najboljši strelec lanske sezone v Ligi Nova KBM tudi v prihajajoči sezoni branil barve škofjeloškega prvoligaša.
Prispeval: Nejc Ziherl

Siniša Bilić (202 cm, 1989) je pred lansko sezono predstavljal prvo okrepitev LTH Castingsa, tudi letos pa je eden tistih, ki so med prvimi potrdili nadaljnjo zvestobo klubu izpod Lubnika. Pred prihodom v Škofjo Loko je Bilić tri sezone prebil v Islandiji, v tujini je pred tem kar 5 sezon odigral na Slovaškem, eno tudi na Češkem. V Sloveniji je nastopal za Ptuj, Janče, Slovan, šoštanjsko Elektro in Rogaško.

»Vesel sem, da sem podaljšal sodelovanje z LTH Castingsom, saj gre za stabilen in urejen prvoligaški klub. Veseli me, da smo dobili dobrega izkušenega trenerja, ki bo znal delati z mladimi, mi starejši pa smo tukaj, da mu pomagamo,« se svoje vloge v ekipi dobro zaveda 34-letni Siniša, ki je dodal, da komaj čaka začetek nove sezone.

V lanski je na Podnu pustil odličen vtis in bil dolgo časa najboljši strelec Lige Nova KBM, kasneje pa je sezono zaključil s povprečjem 15,7 točke, 6 skokov in 1 pridobljeno žogo na tekmo. Strelsko najbolj uspešno je bilo za Bilića gostovanje v Podčetrtku, kjer je domačinom nasul 30 točk.
 
 
Siniša Bilić bo tudi v novi sezoni branil barve LTH Castingsa.

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji