KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Šiberle in KK Škofja Loka še naprej z roko v roki
slikcaEnaintridesetletni Jaka Šiberle še naprej ostaja trener večjega dela mlajših moških selekcij v Košarkarski šoli KK Škofja Loka.
Prispeval: Nejc Ziherl

Nekdanji košarkar tako mlajših kot tudi članske zasedbe KK Škofja Loka, zdaj že dolgoletni trener, Jaka Šiberle bo tudi v prihodnji sezoni igral izjemno pomembno vlogo pri razvoju mladih košarkarjev v Škofji Loki.

Košarkarska šola se širi
31-letni Škofjeločan bo opravljal vlogo vodje košarkarske šole KK Škofja Loka, ki se s tem letom širi tudi v Železnike: "Vesel sem, da smo se s klubom dogovorili o podaljšanju sodelovanja. Verjamem da bomo letos v košarkarski šoli, s sodelovanjem z ostalimi trenerji, naredili še korak naprej in omogočili našim članom še bolj zanimiv, zabaven in predvsem kvaliteten letni program," je ob obnovitvi sodelovanja spregovoril Šiberle.

Leta 2015 je postal državni prvak
Šiberle vlogo trenerja v KK Škofja Loka opravlja že več let, največji uspeh na trenerski klopi pa mu je uspel v sezoni 2014/15, ko je s selekcijo LTH Castings U13 postal državni prvak in pokalni podprvak. Šlo je prav za tisto generacijo košarkarjev, ki je v nedeljo v Grčiji v dresu z državnim grbom osvojila 3. mesto na mladinskem evropskem prvenstvu. Šiberle prav tako sodeluje pri selekcioniranju na KZS.
 
 
Jaka Šiberle je s strani KZS-ja v sezoni 2014/15 prejel nagrado za najboljšega trenerja ekip U13. (Foto: KZS)
V omenjeni sezoni je s selekcijo U13 postal državni prvak. (Foto: KZS)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji