KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Šiberle naj trener U13 v sezoni 2014/15, Akodo postal član Nike znamke
slikcaNa All-Starsu je Košarkarska zveza Slovenije podelila tudi nagrade najboljšim. Nagrado za najboljšega trenerja v selekciji fantov U13 si je prislužil trener LTH Castingsa Jaka Šiberle. Slednji je sodeloval tudi na All-Starsu. Druga dobra novica prihaja iz tujine, kjer je naš košarkar Jules Akodo postal član športne družine Nike.
Prispeval: Nejc Ziherl

Lani osvojil naslov državnega prvaka in pokalnega podprvaka
Domači trener Jaka Šiberle, ki je nekoč igral tudi za mlajše selekcije KK Škofja Loka, v zadnjih letih v klubu uspešno vodi mlade fante. Daleč najboljša sezona mu je uspela lani, ko je s selekcijo mlajših pionirjev LTH Castingsa (U13) osvojil naslov državnih prvakov, tudi v pokalu pa jih je šele v finalu zaustavilo moštvo Grosupljega A. Povsem zasluženo je tako s strani priznanega Janeza Drvariča prejel nagrado za naj trenerja U13 v sezoni 2014/15. Tako kot lani Jaka tudi v letošnji sezoni vodi mlajše in starejše pionirje LTH Castingsa, na All-Starsu na Vrhniki pa je vodil ekipo Zeleni U13 in proti ekipi Beli U13 klonil s 57:58.

Akodo član družine Nike
Nova izmed dobrih novic prihaja iz tujine. Vodilna športna znamka Nike je namreč prvega organizatorja igre Julesa Christiana Danga Akoda izbrala za svojega. 19-letni Britanec je postal uradni član Nike športne druščine, v novem letu pa bo poizkušal skupaj z soigralci LTH Castingsa znova zapeljati na zmagovalne tirnice.
 
 
Takole je nagrado za naj trenerja U13 v sezoni 2014/15 Šiberletu podelil priznani Janez Drvarič. (foto: KZS)
Jaka Šiberle v družbi Janeza Drvariča. (foto: KZS)
Jules Akoko po novem pripada družini Nike. (foto: Jana Šnuderl)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji