KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

OKREPITEV: Pod obroči v dvorani Poden tudi Radulović
slikcaŠkofjeloški prvoligaš LTH Castings se je okrepil pod samim obročem. Na položaju klasičnega centra bo v prihajajoči sezoni v dresu LTH Castingsa nastopal 23-letni Bojan Radulović, ki je v lanski sezoni branil barve Metalca iz Valjeva.
Prispeval: Nejc Ziherl

V Srbiji rojeni košarkar, ki ima poleg srbskega tudi slovensko državljanstvo, se po sezoni igranja v Srbiji, kjer ni dobil prave priložnosti, vrača na slovenski prvoligaški parket. V sezoni, ki je pred nami, bo 210 centimetrov visoki center nosil dres LTH Castingsa, ki počasi, a vztrajno sestavlja prvoligaškim moštvom konkurenčno ekipo. Po Abramoviću, Sajevicu in Rebcu, je Bojan Radulović četrti novinec v dresu LTH Castingsa, s tem pa škofjeloško moštvo še ni zaključilo s sestavo ekipe.

Leta 2012 na spisku slovenske reprezentance U20
Radulović je sicer košarkarsko kariero pričel v domači Subotici, kjer je branil barve Spartaka, že pri rosnih 14 letih pa se je podal v Slovenijo. Tu je najprej oblekel dres šoštanjske Elektre, hitro pa se je preselil v Ljubljano k Unionu Olimpiji, ki ga je v sezoni 2010/11 posodila k Geoplinu Slovanu. Pred sezono 2012/2013 je podpisal triletno pogodbo z domžalskim Heliosom, katerega je vodil Zmago Sagadin, ki je Radulovića uvrstil tudi na širši spisek reprezentantov mlajših članov za domače evropsko prvenstvo 2012. Tam je Radulović izgubil boj z Alenom Omićem, prave priložnosti pa ni dočakal niti v Domžalah, zato se je pred lansko sezono podal v Srbijo, kjer je v dresu Metalca odigral 14 obračunov v Ligi ABA. Najboljša predstava mu je uspela proti Levskemu, ko je v 10 minutah zbral 7 točk in 3 skoke.
 
 
Bojan Radulović se je leta 2012 z reprezentanco mlajših članov pripravljal na EP. (foto: vtv.rs)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji