KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Hladnik bo asistiral tudi Sekuliču
slikcaNekdanji košarkar škofjeloškega kluba Jaka Hladnik bo tudi v prihodnji sezoni sedel na klopi LTH Castingsa. Tako kot v lanski sezoni bo opravljal vlogo pomočnika trenerja v moški članski zasedbi.
Prispeval: Nejc Ziherl

Pred dnevi smo poročali, da je novi trener članov LTH Castingsa postal Aleksander Sekulić, sedaj pa se je strokovni štab kluba še okrepil. 33-letni Jaka Hladnik se je po končani košarkarski karieri hitro podal v trenerske vode, kjer si hitro nabira kilometrino. Najprej je v 1. SKL za ženske dve leti vodil člansko ekipo škofjeloške Odeje, lani pa je pod vodstvom Gašperja Potočnika prvič priložnost dobil tudi v moški košarki. Skupaj s sedajšnjim trenerjem Union Olimpije sta člane LTH Catingsa popeljala med elito - v Ligo Telemach. Po končani sezoni je Hladnik pomagal Dejanu Gašparinu pri moški reprezentanci U15, v prihajajoči sezoni pa ga čaka sodelovanje z Sekuličem.

 
 
Jaka Hladnik je v lanski sezoni asistiral Gašperju Potočniku.

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji