KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

ODMEVI: Potočnik o vse prej kot lahki zmagi, Cerkovnik in Ristič Čajiču želita vse najboljše
slikcaPo napeti tekmi v Črnomlju so spregovorili nekateri akterji včerajšnjega obračuna. Trener Škofjeločanov Gašper Potočnik je pohvalil svojega pomočnika, Črt Ristič in Anže Cerkovnik pa sta poškodovanemu Tomu Čajiču zaželela hiter povratek na igrišča.
Prispeval: Nejc Ziherl

Izjave po tekmi: (Sergej Kapevski/slovenska-kosarka.si)

Črt Ristič, igralec Kolpe: "Ponovno smo bili priča zelo izenačeni tekmi, čeprav končni rezultat mogoče ne kaže na to. Zelo dobro smo se upirali prvouvrščeni ekipi iz Škofje Loke, bili nekajkrat tudi v prednosti, a nismo bili dovolj koncentrirani, da bi to vodstvo znali zadržati oziroma ga še povečati. Naredili smo preveč napak, izgubili čez 20 žog in če si to dopustiš proti taki ekipi kot je LTH Castings, na koncu težko slaviš. Zaslužena zmaga gostov, za kar jim čestitam. Ob tej priložnosti bi še zaželel Tomu Čajiču, ki se je na tekmi poškodoval, čim hitrejše okrevanje in povratek na košarkarska igrišča."

Anže Cerkovnik, igralec Kolpe: "Tekma z LTH Castingsom je bila napeta, žal pa nam je v zadnji četrtini zmanjkalo moči, da bi uspešno zaključili tekmo. Tomu Čajiču želim hitro okrevanje. Zahvaljujem se tudi publiki za številčno udeležbo."

Gašper Potočnik, trener LTH Castingsa: "Že pred tekmo smo imeli težave s poškodbami, potem pa se nam je še med le-to poškodoval Tomo Čajič, kateremu želim hitro okrevanje. Enako želim tudi našemu pomočniku Jaki Hladniku, ki je dobro opravil svoj posel - skavting. Čestitke mojim igralcem, da so izvlekli to zmago ter da se dobro odzvali in skoncentrirali na tiste stvari, ki so potrebne. Tekma je bila nervozna in vse prej kot lahka. Na koncu smo mirno pripeljali tekmo do konca. Še enkrat čestitke vsem skupaj."
 
 
Trener Gašper Potočnik je čestital celotni zasedbi za novo pomembno zmago. (foto: Igor Martinšek)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji