KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Članice: Gladka zmaga nad Zasavkami za skok na 1. mesto
slikcaČlanska zasedba Odeje je ujela pravi ritem. Po zmagah nad Črnomljem, Rogaško, Ilirijo in napredovanju v Pokalu članic, so v tekmi 6. kroga 2. SKL za ženske brez večjih težav ugnale še zasedbo Felixa iz Zasavja. Končni rezultat v ŠD Trata je bil 71:30, blestela pa je Vesna Sever (24 točk).
Prispeval: Nejc Ziherl

Članice, 2. SKL za ženske, 6. krog, ŠD Trata, petek, 28.11.2014

ODEJA – Felix Zasavje 71:30 (22:10, 20:5, 20:7, 9:8)
Odeja: Rešek 2, Tušek 9, Šmid 3, Brdnik 2, Adamović 12, Ažman 2, Sever 24, Zupan P. 17.
Felix Zasavje: Jukič 2, Kosem 14, Razgoršek 2, Slapšak 2, Dautovič 4, Matko 6.

:: OBŠIRNA FOTOGALERIJA S SREČANJA :: (klikni)

Kljub temu, da je tokrat Odeja nastopila v rahlo okrnjeni zasedbi, se niz zmag Škofjeločank ni prekinil. V Škofjo Loko je pripotovala ekipa Felixa iz Zasavja, ki je v uvodnih 4 tekmah zbrala 3 zmage, klonila pa samo enkrat. Varovanke Uroša Medena so v prvem polčasu igrale zelo agresivno in Zasavke pokrivale že na svoji napadalni polovici. Prav izjemno dobra obramba je bila ključ do tega, da so se Škofjeločanke na glavni odmor podale že s kar 27 točkami prednosti (42:15). S podobno igro so domačinke nadaljevale tudi v drugem polčasu in se več kot zasluženo veselile 4. zaporedne zmage v ligi.

S 24 točkami se je tokrat izkazala Vesna Sever, s 17 pa ji je sledila Pia Zupan. Škofjeločanke so v 7. krogu proste, nov obračun pa jih čaka v soboto, 13. decembra, ko odhajajo na gostovanje k novomeški Krki.

Izjavi po tekmi: (www.slovenska-kosarka.si)
Vesna Sever, igralka Odeje: "Na tekmi s Felix Zasavjem smo pokazale, da se z odličnim vzdušjem v ekipi in posledično dobro igro, da doseči marsikaj. Igralke se med seboj zares dobro razumemo in se spodbujamo. Rada bi čestitala prav vsem, saj se mi zdi, da smo prikazale lepo igro. V napadu smo odigrale ekipno in poskušale uigrati še nekaj malenkosti, v obrambi pa smo uigravali nekaj novosti, zato smo morale ostati zbrane. Uspeh je prišel sam od sebe. Puncam iz Zasavja pa čestitam za borbo."

Špela Kosem, igralka Felix Zasavja: "Na tekmo v Škofji Loki nismo bile pripravljene. V zadnjih dveh tednih smo imele zelo slabo prisotnost na treningu zaradi poškodb, bolezni in ostalih obveznosti. To je tudi razlog, da igra tako v napadu kot tudi v obrambi ni stekla. V naslednjem tednu pa je že zadnji čas, da spet stopimo skupaj in pokažemo to, kar znamo in zmoremo. Verjamem, da nam bo to v petek pred domačim občinstvom uspelo! Čestitke igralkam Odeje za odlično igro!"

Lestvica: Odeja 4/2, Ježica 4/1, Krka 3/2, Felix Zasavje 3/2, Kranjska Gora – Jesenice 3/1, Ilirija 2/2, Cerknica 1/4, Rogaška 1/3, Črnomelj 0/4.
 
 
Tokrat se je s 24 točkami izkazala Vesna Sever. (foto: Nejc Ziherl)
Bojana Adamović je tekmo tokrat končala pri 12 točkah. (foto: Nejc Ziherl)
Četa Uroša Medena se je vsaj za nekaj ur povzpela na 1. mesto. (foto: Nejc Ziherl)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji