KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Dominik Vršnik še sedmo sezono Ulitkar
slikcaŠkofjeloški LTH Castings te dni pospešeno sestavlja ekipo, ki se bo v prihodnji sezoni borila v elitni slovenski košarkarski ligi Nova KBM. Po kapetanu Luku Grumu je nadaljnjo zvestobo klubu obljubil 27-letni Dominik Vršnik.
Prispeval: Nejc Ziherl

Dominik Vršnik (200 cm, 1994) je eden najzaslužnejših, da so se Škofjeločani po petih sezonah, ki so jih preživeli v 2. SKL, vrnili med slovensko košarkarsko elito. O tem priča podatek, da je s povprečnim statističnim indeksom 14,4 veljal za najučinkovitejšega igralca v ekipi, ob tem pa mu je s 6,7 skoki na tekmo pripadal tudi naziv najboljšega skakalca.

Vesel sem, da smo se v lanski sezoni uspeli vrniti v prvo ligo, kjer je škofjeloškemu klubu tudi mesto,« je na kratko svoje občutke ob vrnitvi med elito podoživel Vršnik, nato pa svoj pogled že usmeril proti naslednji sezoni. Komaj čakamo novo sezono. Pogoji za delo so tu odlični, zato ne dvomim, da smo lahko tudi v prihajajoči sezoni zelo nevaren nasprotnik vsakemu tekmecu.

Z 28 leti, ki jih bo dopolnil avgusta, bo Vršnik tudi v prihodnji sezoni zagotovo eden izkušenejših igralcev. V Škofji Loki si namreč želijo sestaviti mlado in ambiciozno ekipo, željno dokazovanja. Kljub temu, da v Ligi Nova KBM izkušnje velikokrat pridejo še kako prav, Vršnik verjame tudi v mladost. Če bomo na igrišču dali vse od sebe in kazali ekipni duh, ki nas je krasil v lanski sezoni, potem ne dvomim, da tega naši navijači ne bi nagradili z dobrim obiskom in nadaljnjo podporo. Cilj je, da na vsakem treningu in vsaki tekmi naredimo napredek, je še dodal Dominik.
 
 
Dominik Vršnik še naprej Ulitkar.

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Bohler Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji