KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Sprejem državnih prvakinj U13 - košarkaric KK Škofja Loka
slikcaMed obema polčasoma članske tekme med LTH Castingsom in Troti smo bili priča prav posebnemu dogodku. V naši družbi smo namreč pozdravili NAŠE JUNAKINJE⭐️ iz lanske sezone, AKTUALNE DRŽAVNE PRVAKINJE U13 - igralke KK Škofja Loka 💪🙌!
Prispeval: Nejc Ziherl

Žal nam je situacija z virusom preprečili, da bi zlata dekleta pozdravili že konec lanske sezone, smo pa zato zaostalo nadoknadili tokrat. Za obisk in vzpodbudne besede se zahvaljujemo županu občine Škofja Loka, g. Tinetu Radinji 🙏, igralke je nagovoril tudi predsednik kluba Anže Kalan 👏, ki je ekipi čestital in jim v imenu kluba poklonil prav posebno torto 🎂. Na igrišču so se zvrstile članice zlate zasedbe:

Ana Kržišnik 🥇
Eli Mrak 🥇
Tija Kisovec 🥇
Ema Kržišnik 🥇
Anja Peternel 🥇
Zala Mali 🥇
Ema Šarić 🥇
Lara Livk 🥇
Zala Kajba 🥇
Alanija Jenko 🥇
Lana Mlinar 🥇
Hana Kunc 🥇

Aplavz smo namenili tudi Tisi Šifrar 🥇 in Sari Naglič 🥇, prav tako igralkama, ki sta igrali pomembno vlogo v ekipi, a sta tokrat zaradi karantene sprejem morale izpustiti. Ekipo je vodila Klavdija Oblak, pomagala ji je pomočnica Jasmina Zalar.

Skozi celotno sezono so Škofjeločanke tako na igrišču kot tudi izven njega delovale kot prav ekipa, kar je v košarki tudi najbolj pomembno 💪🤝. Ko je bilo to najbolj potrebno, so na igrišču zasijale v polnem sijaju. Na zaključnem turnirju v Šmarjah so v polfinalu najprej premagale Krko, nato v velikem finalu povsem nadigrale še Akson Ilirijo.

DAME IN GOSPODJE, DRŽAVNE PRVAKINJE 🥇🏆1️⃣🔝!

Bravo dekleta! Hvala, ker ste s svojim pristopom in odnosom zgled ostalim. Ponosni smo na vas 😊!

#skupajnaprej #skofjaloka #domel #ines
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji