KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

DIFA in KK Škofja Loka s skupnimi močmi za dobrobit mladih na Škofjeloškem
slikcaŽe več kot 68 let je košarka v Škofji Loki pomemben dejavnik športne identitete občine Škofja Loka in njene širše okolice ter predstavlja pomemben del športne vzgoje velikega števila mladih. Vse to je prepoznalo podjetje DIFA d.o.o., ki je s klubom podpisalo dogovor o dolgoletnem sponzorskem sodelovanju.
Prispeval: Nejc Ziherl

Košarkarski klub Škofja Loka ob vseh klubskih selekcijah premore tudi vse večjo košarkarsko šolo, kateri v zadnjih nekaj letih namenja še dodatno pozornost. Iz leta v leto večji vpis in dodatni termini treningov v šolah v Škofji Loki in njeni okolici kažejo na to, da je klub potegnil nekaj pravih potez.

Da se je klub utiril v prave tirnice, verjamejo tudi v izjemno uspešnem škofjeloškem podjetju DIFA d.o.o., katerega vrednote so integriteta, spoštovanje, ustvarjalnost, pogum in timski duh. Primarna dejavnost podjetja je tlačno litje izdelkov iz aluminijevih in cinkovih zlitin.

V podjetju želijo z ekonomsko, okoljsko in družbeno odgovornim delovanjem izboljšati kakovost življenja ljudi in zaščititi varnost sedanjih in prihodnjih generacij. Da je skrb za družbo visoko na njihovi prioritetni lestvici, dokazuje tudi na novo sklenjen dogovor o sodelovanju s KK Škofja Loka.

Več o podjetju DIFA d.o.o.

Anže Kalan, predsednik KK Škofja Loka: Veseli nas in zelo smo ponosni, da smo uspeli podpisati dolgoročno sponzorsko pogodbo s podjetjem DIFA d.o.o. iz Škofje Loke. Podjetje DIFA ima 55-letno tradicijo delovanja, naš košarkarski klub deluje že polnih 68 let. Podjetje DIFA je prepoznalo naš košarkarski klub kot urejeno sredino, ki v zadnjih letih veliko pozornosti posveča otroškim selekcijam in njihovemu nadaljnjemu razvoju. Veseli smo, da so podprli našo zgodbo in se odločili, da na ta način podprejo lokalno okolje v katerem delujejo. Imamo skupne podobne cilje in vrednote, zato smo se za sodelovanje lahko hitro dogovorili. Prepričani smo, da bo to sodelovanje uspešno. Hvala še enkrat lastnikom in upravi podjetja za zaupanje. Skupaj naprej!«

Urša Ažman, prokuristka podjetja DIFA d.o.o.: V podjetju DIFA nam je v čast, da smo lahko del zgodbe škofjeloških košarkarskih selekcij. Vedno najdemo posluh in spodbudo za dobre ideje, srčne poteze in športni duh. Zelo smo ponosni, da lahko aktivno prispevamo k razvoju mladih športnikov v Škofji Loki. Verjamemo, da bo KK Škofja Loka s skupnimi močmi uspelo v naslednjih letih doseči prav vse zastavljene cilje.
 
 
DIFA in KK Škofja Loka, skupaj naprej!

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji