KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Milašinović povratnik v dres LTH Castingsa
slikca33-letni slovenski organizator igre Dejan Milašinović se vrača v poznano sredino. Po sedmih letih bo namreč znova zaigral za LTH Castings iz Škofje Loke, kjer je v preteklosti že prebil tri sezone.
Dejan Milašinović (182 cm, 1989) se je LTH Castingsu prvič pridružil sredi sezone 2012/13, ko je poizkušal skupaj s soigralci klub rešiti pred izpadom iz prve slovenske košarkarske lige. To mu ni uspelo, je pa nato v Škofji Loki ostal še dve sezoni in leta 2015 dočakal naslov prvaka 2. SKL in s tem vrnitev med slovensko košarkarsko elito.

Rad se spominjam tistih trenutkov in nasploh igranja v Škofji Loki. Prav to je tudi eden od razlogov, da nisem rabil dolgo razmišljati, ko je prišlo do priložnosti, da se vrnem k LTH Castingsu, je povedal Milašinović in dodal: S trenerjem Dolencem se že dolgo poznava. Hitro sva se uskladila in dogovorila glede želj in ambicij. Pričakujem trd boj za obstanek. V ekipi imamo veliko mladih in nadarjenih igralcev, katerim bom poskušal s svojim znanjem in izkušnjami čim bolj pomagati pri njihovem razvoju. Maksimalno se bomo potrudili, da nam uspe.

Po odhodu iz Škofje Loke se je Milašinović uveljavil na slovenskem prvoligaškem parketu. Med drugim je nosil dres Rogaške, Tajfuna, Podčetrtka, Triglava in nazadnje Ilirije. Za Ljubljančane je odigral 21 tekem, v povprečju na srečanje na parketu prebil 20 minut, v tem času pa dosegal po 7,5 točke, 3,7 podaje in 1,5 skoka.

Milašinović po Siniši Biliću predstavlja drugo okrepitev LTH Castingsa za prihajajočo sezono, nadaljnjo zvestobo klubu pa so že obljubili Luka Grum, Dominik Vršnik, Boris Bošnjak, Rade Rodić, Matej Čibej, Nace Frelih in Tilen Jugovic.
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji