KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Siniša Bilić prva okrepitev LTH Castingsa za novo sezono
slikcaPo tem, ko so se v škofjeloškem klubu za nadaljnje sodelovanje že dogovorili s šesterico igralcev, ki je dres LTH Castingsa nosila v sezoni 2021/22, zdaj uprava kluba predstavlja prvo okrepitev. Ulitkar je postal 33-letni Siniša Bilić.
Prispeval: Nejc Ziherl

Siniša Bilić (202 cm, 1989) je zadnje tri sezone prebil na Islandiji, ko je prejel klic iz Škofje Loke pa o vrnitvi v Slovenijo ni dolgo razmišljal. Zelo sem vesel, da se bom pridružil LTH Castingsu, kateremu mesto je glede na zgodovino delovanja vsekakor med slovensko košarkarsko elito. Od več igralcev sem slišal, da klub deluje zelo korektno, tako da komaj čakam začetek priprav, je ob podpisu za sedmi slovenski klub povedal Bilić.

Pred tem je krilni košarkar nastopal za Ptuj, Janče, Slovan, šoštanjsko Elektro, Maribor in nazadnje za Rogaško. Za Slatinčane je v sezoni 2018/19 na tekmo v povprečju dosegal po 9 točk, 4,6 skoka in 1,1 podajo. Premore tudi ogromno izkušenj iz tujine. Tri sezone je preigral na Slovaškem, vmes zaigral tudi na Češkem, pred prihodom v Rogaško in nato odhodom na Islandijo pa se je preizkusil tudi 2. francoski ligi.

S 33 leti bo Bilić zagotovo eden najizkušenejših igralcev v sicer mladem škofjeloškem moštvu. Zagotovo bom s svojimi izkušnjami poizkušal pomagati mlajšim igralcem pri njihovem razvoju. Vsi skupaj bomo dali vse od sebe, da dosežemo želene cilje kluba, je še dodal Siniša. Pred njim so v klubu že potrdili, da bodo tudi v sezoni 2022/23 dres LTH Castingsa nosili Luka Grum, Dominik Vršnik, Boris Bošnjak, Rade Rodić, Matej Čibej in Nace Frelih.
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji