KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Škofjeločan Boris Bošnjak ostaja v matičnem klubu
slikca29-letni Boris Bošnjak je tretji v vrsti košarkarjev, ki so obljubili nadaljnjo zvestobo LTH Castingsu. Pred njim sta pogodbo s škofjeloškim klubom že podaljšala Luka Grum in Dominik Vršnik.
Prispeval: Nejc Ziherl

Boris Bošnjak (198 cm, 1993) je še eden od tistih, ki so v lanski sezoni odigrali pomembno vlogo pri povratku LTH Castingsa med slovensko košarkarsko elito. Prav na drugi finalni tekmi, ko je bilo najbolj potrebno, je pokazal svojo kvaliteto in bil s 15 točkami eden najbolj zaslužnih, da se je finalna serija proti Trotom končala že v Novem mestu.

Vesel sem, da je za nami dobra sezona, ki je posledica dobrih in kvalitetnih treningov, se lanske sezone spominja Bošnjak, kateremu seveda tudi igranje v 1. slovenski košarkarski ligi ni tuje. Prvič je med elito debitiral že v sezoni 2008/2009 in to prav v dresu škofjeloškega kluba, katerega barve je branil v vseh mlajših selekcijah.

V lanski sezoni je za LTH Castings v povprečju na igrišču prebil 16 minut na tekmo, v tem času pa beležil 7 točk, 2,6 skoka in 1,3 podaje. Zdaj so njegove misli že usmerjene v prihodnjo sezono. Mislim, da bomo zelo zahteven nasprotnik, pravzaprav lahko vsak igralec pripomore k temu, je povedal Bošnjak. Prednost vidi v odličnem domačem podmladku. Naši mladi fantje so v lanski sezoni naredili ogromen napredek in prepričan sem, da se tu ne bodo ustavili. Mislim, da lahko z našo mladostjo in energijo presenetimo marsikoga, je še dodal.
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji