Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Odeja
LTH Casting Domel Ines Peak Obcina

Poletne košarkarske počitnice 2021 so za nami
slikcaDanes mineva točno teden dni od zaključka naših poletnih košarkarskih počitnic. Najprej bi se prav vsem staršem radi še enkrat zahvalili za vaše zaupanje in sodelovanje, ki je bilo potrebno tudi z vaše strani, da smo otrokom pričarali kar se da nepozaben teden.
Naš cilj je bil otrokom omogočiti druženje z vrstniki in v zdravem športnem okolju, spoznavanje novih prijateljev in nenazadnje seveda tudi osvajanje novega košarkarskega znanja, zadovoljni pa smo že s tem, če so se vaši otroci domov vračali dobre volje in z željo po vnovičnem odhodu na košarko.

Vsako uro druženja smo poizkušali maksimalno izkoristiti in dogajanje čim bolj popestriti. Ob vragolijah s košarkarsko žogo smo med drugim obiskali gasilce in policiste, otroci so bili navdušeni nad paintballom, manjkalo ni niti družabnih iger, ogledali smo si film, poskrbeli pa smo seveda tudi za lačne trebuščke in žejna grla.

V četrtek nas je obiskala tudi Maja iz prvega (PRVI) programa Radia Slovenije, kateri so se otroci zaupali kako se počutijo na počitnicah in še marsikaj zanimivega. Posnetek naj bi bil v kratkem dostopen tudi na spletu, prav tako kot tudi posnetek, ki smo ga posneli v klubu. Oboje bomo seveda delili tudi z vami. Dobre volje in smeha res ni manjkalo, a vseeno smo na koncu pokazali, da znamo biti tudi resni. Le poglejte si našo skupinsko fotografijo. 😊

To priložnost bi radi izkoristili tudi za to, da povemo, da je še vedno možen vpis v našo šolo košarke. Urniki bodo v najkrajšem možnem času dostopni na naši spletni strani http://www.kklub-skofjaloka.si/. V kolikor bi radi izvedeli več, smo za vas dosegljivi na e-mail naslovu kk.skloka@gmail.com in na telefonski številki 040 979 205 (Siniša Banović).

Spodaj pripenjamo našo skupinsko fotografijo iz počitnic, več jih najdete na naši Facebook strani https://www.facebook.com/kkskofjaloka.
 
 

nazaj na seznam novic