KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Povzetek dogajanja v zadnjem času
slikcaSituacija s koronavirusom nas je prisilila v spremembo našega vsakdana. Za nekaj časa smo primorani pozabiti na določene dnevne rutine, soočamo se z marsikaterimi izzivi, ti pa pogostokrat predstavljajo tudi priložnost. Nič drugače ni za mlade košarkarje/košarkarice in njihove starše. To, da ostanemo doma, še ne pomeni, da v teh trenutkih ne moremo ubežati točki, ko naš košarkarski razvoj stoji na mestu.
Prispeval: Nejc Ziherl

Pozdravljeni, navijači, starši, podporniki, prijatelji!

Upamo, da ste prav vsi od prvega do zadnjega v teh težkih časih zdravi in da upoštevate navodila in predloge vlade RS ter zdravstvenega osebja. Le tako bomo skupaj poskrbeli za zdravje sebe in svojih bližnjih. Prav tako mislimo na vse, ki ste zaradi svojega poklica v tem času še posebej izpostavljeni nevarnosti ter se vam hkrati za vašo požrtvovalnost in pomoč brezmejno zahvaljujemo.

Tekmovalni del sezone 2019/2020 je končan

Kot je verjetno večina vas že opazila v medijih oz. izvedela preko sporočil naših trenerjev, je košarkarska sezona 2019/2020 zaradi izrednih razmer končana. Članska ekipa LTH Castingsa bo tudi v prihodnji sezoni nastopala v 2. SKL, s svojimi rezultati, predvsem pa borbenostjo in željo, so se izkazale tudi naše mlajše selekcije. Prav vse so nastopale v 1. SKL (LTH Castings U19 v 1. B SKL) in tekom celotne sezone kazale, kako se bori za klubske barve.

Sezono bomo zaključili tako kot se spodobi

V Košarkarskem klubu Škofja Loka ob koncu vsake sezone že tradicionalno pripravimo zaključni piknik in verjamemo, da nič drugače ne bo niti tokrat. V načrtu je organizacija piknika, a zaradi nastale situacije zaenkrat s kakšno dodatno informacijo glede dogodka težko postrežemo. Ko bo kaj več znanega, vas bomo o tem seveda ustrezno obvestili.

Ostanite doma in bodite aktivni s KK Škofja Loka

Situacija s koronavirusom nas je prisilila v spremembo našega vsakdana. Za nekaj časa smo primorani pozabiti na določene dnevne rutine, soočamo se z marsikaterimi izzivi, ti pa pogostokrat predstavljajo tudi priložnost. Nič drugače ni za mlade košarkarje/košarkarice in njihove starše. To, da ostanemo doma, še ne pomeni, da v teh trenutkih ne moremo ubežati točki, ko naš košarkarski razvoj stoji na mestu.

Prav s tem namenom se bomo v Košarkarskem klubu Škofja Loka trudili, da boste na družbenih omrežjih (glejte spodnje ikonice) lahko dostopali do vsebine, ki vam bo koristila pri vašem košarkarskem razvoju. Pozorno nas spremljajte, saj bomo za vas pripravili tudi nekaj izzivov, s katerimi si boste lahko priigrali tudi kakšno praktično nagrado. Pričnemo že jutri, v ponedeljek, 30. marca.

Ostanite doma ter bodite zdravi in aktivni.
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji