KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

KONEC SEZONE: Člani tudi naslednjo sezono v 2. SKL
slikcaIzvršni odbor KZS je sprejel sklep, da se z 20. 3. 2020 zaključijo vsa tekmovanja pod okriljem Košarkarske zveze Slovenije v tekmovalni sezono 2019/2020. Razlog za dokončen zaključek tekmovalne sezone je vse težja situacija z epidemijo v R Sloveniji in predvsem to, da ni znano, kdaj se bo situacija zaključila in kdaj bi lahko klubi ponovno poskrbeli za vadbo ekip.
Prispeval: PR/KZS

'S predstavniki združenj košarkarskih klubov smo v zadnjih dneh opravili več razgovorov in prišli do skupnega zaključka, da s tekmovanji v sezoni 2019/2020 zaključimo. V tako negotovi situaciji druge možnosti nismo videli in tudi klubi so bili pri tem enotni in enakega mnenja.', je odločitev pojasnil predsednik Košarkarske zveze Slovenije Matej Erjavec.

Tekmovalna sezona 2019/2020, ki je bila prekinjena 12. marca 2020, se v vseh ligah in starostnih kategorijah zaključi s petkom, 20. marcem 2020. Določijo se naslednji vrstni redi ekip:

Liga Nova KBM (1. SKL)
Končni vrstni red ni določen. Tako se ne določi prvaka lige in ekipe, ki izpade iz tekmovanja.

2. SKL
Končni vrstni red se določi po trenutno 20 odigranih kolih. Prvouvrščena ekipa je KK ECE Triglav, ki napreduje v Ligo Nova KBM. Iz 2. SKL izpadeta ekipi KK Parklji – izstop iz tekmovanja in enajstouvrščena ekipa KK Ljubljana.

3. SKL
V ligi za prvaka 3. SKL sta bili odigrani le dve koli od predvidenih osmih. Tako se določi, da se iz 3. SKL v 2. SKL uvrstijo prvaki 1. dela tekmovanja, in sicer Nova Gorica mladi, AKK Branik Maribor in Litija. Iz tekmovanja 3. SKL ne izpade nobena ekipa.

4. SKL
V razigravanju za napredovanje se je do prekinitve odigralo četrtfinale. Določi se, da se iz 4. SKL v 3. SKL uvrstita prvaka 1. dela tekmovanja, in sicer Vrtine Palir Prebold 2014 in Vrhnika.

1. SKL za ženske
Glede na število odigranih kol se določi, da je prvak tekmovanja trenutno prvourščena ekipa ŽKK Cinkarna Celje (zmagovalec 1. dela prvenstva in tudi po sedmih kolih od predvidenih desetih prvouvrščena ekipa).

Mlajše starostne kategorije
Končni vrstni red v vseh mlajših starostnih kategorijah se določi na osnovi 147. člena Tekmovalnega pravilnika glede na uvrstitve zaključenih delov tekmovanja.

V tekmovalni sezoni 2020/2021 bodo v članski kategoriji sodelovale ekipe, ki bodo izpolnjevale pogoje za nastop v posameznem rangu tekmovanja: v skladu s sklepom IO KZS so pridobile pravico nastopanja iz naslova tekmovalne uspešnosti, bodo imele podeljeno licenco Komisije za licenciranje in bodo posredovale prijavo v skladu z Razpisom tekmovanja.
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji