KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Hladnik nič več trener LTH Castingsa
slikcaŠkofjeloški LTH Castings bo v novo sezono krenil z novim trenerjem. Po dveh letih se namreč od klopi gorenjskega drugoligaša poslavlja Jaka Hladnik, sicer tudi nekdanji košarkar kluba, ki biva pod Lubnikom.
Prispeval: Nejc Ziherl

Nekdanji košarkar zdaj že vrsto let deluje v trenerskih vodah. V vlogi glavnega trenerja članske ekipe je 36-letni Kranjčan debitiral prav v Škofji Loki in sicer v sezoni 2012/13 kot trener Odeje, kmalu zatem pa je sledila selitev v moško košarko.

Po tem, ko je kot pomočnik trenerja svoje izkušnje nabiral v sodelovanju s Petrom Hartmanom, Gašperjem Potočnikom in Aleksandrom Sekulićem, je prevzel tudi stolček glavnega trenerja in to prav v Škofji Loki, kjer je leta 2017/18 najmlajšo ekipo v 2. SKL popeljal med najboljše in se z njo boril za povratek med elito.

Ob močnejših Hopsih in Zlatorogu takrat prostora za preboj drugoligašev v Ligo Nova KBM ni bilo, v zdaj že končani sezoni 2018/19 pa je Hladnik z LTH Castingsom zasedel končno 9. mesto. V času delovanja Hladnika v Škofji Loki se je izkazalo kar nekaj posameznikov, med katerimi gre izpostaviti Davida Kralja, Jana Strmčnika, Jana Dornika, Željka Markovića in Urbana Omana.

Kdo bo novi trener škofjeloškega LTH Castingsa, ki bo tudi v prihodnji sezoni 2019/20 nastopal v 2. SKL, naj bi bilo znano v kratkem.
 
 
Hladnik zdaj že bivši trener Škofjeločanov. (Foto: Igor Martinšek)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji