KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

KK Škofja Loka bo sodeloval s KK Helios Suns
slikcaKošarkarski Klub Škofja Loka obrača novo poglavje v svojem dolgoletnem in uspešnem delovanju. Vodilni možje kluba so namreč sklenili sodelovanje s Košarkarskim klubom Helios Suns iz Domžal.
Prispeval: Nejc Ziherl

Košarkarski klub Škofja Loka z veseljem sporoča novico, da sta se na področju košarke in košarkarskega razvoja povezala dva kluba z dolgoletno tradicijo. V prihodnje bomo priča sodelovanju Škofjeločanov in Domžalčanov, ki so tako na področju Republike Slovenije kot tudi na mednarodnih prizoriščih že pustili svoj vtis.

S sodelovanjem sta kluba pričela že meseca junija, ko je košarkar LTH Castingsa Nace Frelih skupaj s kadetsko ekipo Sunsev odpotoval na mednarodni turnir v Španiji. Tam je bil 16-letni Nace izbran v najboljšo peterko turnirja in tako pripomogel k odličnemu ekipnemu uspehu. Kluba bosta stične točke iskala na področjih delovanja kot so košarkarska šola, strokovno trenersko delo in usposabljanje trenerjev, skupno udejstvovanje na mednarodnih turnirjih in nenazadnje tudi družbeno odgovornih aktivnosti izven samih košarkarskih dvoran.
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji