KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

V reprezentanci U16 dva košarkarja LTH Castingsa!
slikcaSlovenska moška reprezentanca U16 bo v mesecu avgustu nastopala na evropskem prvenstvu v Srbiji, na širši seznam 18 kandidatov za nastop na Eurobasketu pa je selektor Dejan Gašparin uvrstil tudi dva košarkarja LTH Castingsa Naceta Freliha in Tilna Jugovica.
Prispeval: Nejc Ziherl

Dobro delo v mlajših selekcijah Košarkarskega kluba Škofja Loka ni ostalo neopaženo. Po tem, ko smo že poročali o uvrstitvi Jana Dornika, Jana Strmčnika in Davida Kralja na širši spisek reprezentantov U20, se lahko LTH Castings pohvali z dvema svojima košarkarjema tudi na širšem spisku kandidatov za nastop na EP 2018 v Srbiji v izbrani vrsti Slovenija U16.

Mesto med izbranci za nastop v Novem Sadu si bosta poizkušala priboriti Nace Frelih in Tilen Jugovic, ki sta v letošnji sezoni za LTH Castings nastopala tako v dresu kadetske kot tudi mladinske ekipe. Jugovic je nekaj nastopov zbral tudi za člane, v prihodnji sezoni pa bosta kot 16-letnika znova igrala pomembno vlogo v večih selekcijah LTH Castingsa.

Na KZS-ju so zapisali:
"V pripravljalnem obdobju, ki bo trajalo dober mesec, bo reprezentanca odigrala deset pripravljalnih tekem. Ob koncu prvega cikla slovensko reprezentanco čakata dve tekmi proti Madžarski. Sredi meseca julija sledi gostovanje v Srbiji, kjer se bodo, poleg dveh obračunov proti domači reprezentanci, Slovenci srečali še s Švicarji. Ob koncu meseca se bodo varovanci Dejana Gašparina udeležili še močnega turnirja v Italija (Italija, Nemčija in Francija). Pred odhodom na prvenstvo v Srbijo se bodo naši košarkarji še dvakrat srečali z Bosno in Hercegovino.

Tekmeci Slovenije v skupinskem delu evropskega prvenstva bodo Izraelci, Litvanci in Črnogorci."


Fanta, čestitke in srečno!
 
 
Srečno Nace in Tilen!

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji