KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

NAPOVEDNIK: Hladnikova četa na Podnu pričakuje Laščane
slikcaV četrtek, 8. marca, ekipo škofjeloškega LTH Castingsa čaka prva domača tekma v drugem delu sezone, ko se Škofjeločani borijo za povratek v elitno slovensko košarkarsko ligo. V Športno dvorano Poden prihajajo Laščani, ki so še pred dvema sezonama nastopali v finalu Lige Nova KBM.
Prispeval: Nejc Ziherl

Člani, Liga Nova KBM za obstanek, 2. kolo, ŠD Poden, četrtek, 08.03.2018
LTH Castings - Zlatorog Laško (19.00)

V sezoni 2015/16 sta se moštvi LTH Castingsa in Zlatoroga iz Laškega med seboj pomerili za mesto v polfinalu elitne slovenske košarkarske lige, tokrat pa se bosta pomerili v boju za napredovanje oz. obstanek v elitni druščini. Škofjeločani so drugi del sezone pričeli s porazom na gostovanju v Podčetrtku, bolje pa so v ta del sezone krenili Laščani, ki jih tudi v letošnji sezoni vodi Aleš Pipan. Nekdanji selektor slovenske moške članske reprezance je s svojimi varovanci zabeležil visoko zmago s 86:64 proti Mesariji Prunk iz Sežane, z 18 točkami in 6 skoki pa se je izkazal Miloš Miljković. Izkušeni krilni center je v letošnji sezoni s povprečjem 6,3 skoka na tekmo najboljši skakalec Laščanov, največ točk, 12,3 v povprečju na obračun, pa dosega 20-letni Nejc Barić. Pri Škofjeločanih je v odlični formi 19-letni Jan Dornik, ki je v Podčetrtku 21 točkam dodal še kar 14 skokov in 3 blokade. Vloga absolutnega favorita pred obračunom pripada gostom, na kar opozarja tudi trener domačih Jaka Hladnik, ki pa si želi predvsem dobre predstave svojih fantov in čim bolj zapolnjene tribune v Športni dvorani Poden.

Izjava trenerja LTH Castingsa Jake Hladnika pred tekmo:
»Vloga absolutnega favorita tokrat pripada Laščanom, ki so svojo moč pokazali že s prepričljivo zmago nad Sežanci. A favoriti ne zmagujejo vedno. Za našo mlado ekipo bo to nova odlična izkušnja za naprej. Dali bomo vse od sebe, da s svojo predstavo prikažemo, da znamo igrati dobro košarko in prepričamo gledalce na tribuni ŠD Poden. Želim si, da nas Škofjeločani in Škofjeločanke pridejo podpret v čim večjem številu.
 
 
LTH Castings ali Zlatorog Laško? Se vidimo na Podnu! #skupajnaprej
Jaka Hladnik vlogo abolutnega favorita prepušča gostom. (foto: Igor Martinšek)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji