KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

OKREPITEV: LTH Castings okrepil svoje vrste pred nadaljevanjem sezone
slikcaŠkofjeloški LTH Castings, ki se bo v drugem delu sezone boril za povratek med elito, je pred nadaljevanjem sezone okrepil svoje moštvo. Četi Jake Hladnika se je pridružil 21-letni Željko Markovič, ki je v dosedanjem delu sezone nosil dres ECE Triglava.
Prispeval: Nejc Ziherl

Člani LTH Castingsa so pred nadaljevanjem sezone dobili novega soigralca. Trener Jaka Hladnik bo v naslednjih 10 krogih, ki Škofjeločane čakajo v drugem delu sezone, lahko računal tudi na usluge 197 centimetrov visokega Željka Markovića, ki je svojo formo že nekaj časa pilil prav v Športni dvorani Poden z ekipo LTH Castingsa.

Ljubljančanom nasul 24 točk
21-letni krilni košarkar je nazadnje nosil dres ECE Triglava, v katerem je tudi pričel letošnjo sezono. V začetku le-te je bil deležen dobre minutaže in to nekajkrat tudi lepo izkoristil, izkazal pa se je predvsem na obračunu proti Ljubljani, ko je v 27 minutah zbral 24 točk. V nadaljevanju sezone pod vodstvom Tomaža Fartka ni več dobil prave priložnosti in se tako odločil za menjavo delodajalca. Pred prihodom v Triglav je Marković nosil še dres Šenčurja Gorenjske gradbene družbe in Slovana. Pri Triglavu je v letošnji sezoni odigral 12 ligaških tekem, v povprečju na parketu prebil 16 minut in v tem času zbral po 5,8 točke in 2 skoka.

Željko, dobrodošel! #skupajnaprej
 
 
Željko Marković (levo) je postal nov član LTH Castingsa.

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji