KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

VABLJENI: Člani lovijo 4. zmago nad Portorožem
slikcaPred člansko ekipo LTH Castingsa je predzadnja domača tekma v sezoni 2016/17. V ŠD Poden prihaja ekipa Portoroža, proti kateri so Škofjeločani v letošnji sezoni zabeležili že tri zmage. Tekma se bo pričela ob 19.30.
Prispeval: Nejc Ziherl

Skupaj z vami, navijači in podporniki Košarkarskega kluba Škofja Loka, se bližamo koncu sezone 2016/17, ki rezultatsko na žalost ni bila ravno najbolj uspešna. A četi Radeta Mijanovića ne gre očitati, saj na vsaki tekmi, predvsem pred vami v ŠD Poden, dajo od sebe zadnje atome moči, da bi prišli do zmage.

Borbo do zadnje sekunde košarkarji LTH Castingsa obljubljajo tudi na predzadnji domači tekmi v letošnji sezoni, ki bo na sporedu v sredo, 12. aprila, ob 19.30, ko v ŠD Poden prihaja ekipa Portoroža. Slednja v letošnji sezoni še ni uspela premagati Škofjeločane, ki bodo tokrat lovili drugo zaporedno zmago. Podprimo naše fante!

Liga Nova KBM, vnaprej odigrana tekma 10. kola Lige za obstanek, ŠD Poden, sreda, 12.04.2017
LTH Castings - Portorož (ob 19.30)

Izjavi trenerjev obeh ekip pred tekmo:
Rade Mijanović, trener LTH Castings: Vsa dosedanja srečanja med LTH Castings in Portorožem v tej sezoni so bila sila izenačena. Tudi tokrat pričakujem, da bo tako. Za nas je pomembno, da nadaljujemo z dosedanjim načinom igre.
Konstantin Subotić, trener Portoroža: Tekme proti LTH Castings so vselej izenačene in zanimive. Upamo, da bo tokrat športna sreča na našo strani, a se zavedamo, da si moramo to zaslužiti z dobro igro.

Se vidimo na Podnu! #skupajnaprej
 
 
Kdo bo tokrat komu čestital za zmago? (foto: Aleš Fevžer/KZS)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji