KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

ODHOD: Rebec ostaja na Gorenjskem, a menja dres
slikcaPred nekaterimi moštvi v Ligi Nova KBM je boj za naslov, spet pred drugimi boj za obstanek med elito. Škofjeloški LTH Castings spada med tiste druge, bo pa v drugi del sezone krenil brez 23-letnega Jana Rebca, ki bo kariero nadaljeval v Šenčurju.
Prispeval: Nejc Ziherl

190-centimetrov visoki branilec, ki je po odhodu Toma Čajiča in Željka Zagorca v Škofji Loki prevzel kapetanski trak, se je še manj kot mesec dni nazaj z vrhunsko predstavo na tekmi 19.kola Lige Nova KBM veselil zmage proti Šenčurju Gorenjske gradbene družbe, v sredo, 22.marca, pa bo oblekel dres gorenjskega rivala, ki ga je pred kratkim prevzel Gregor Vodenik.

Pivničan, ki se je škofjeloški publiki priljubil s svojo borbenostjo in požrtvovalnostjo, je Škofjeločane okrepil pred začetkom sezone 2015/16 in že takoj v prvi sezoni med elito skupaj s soigralci spisal eno najlepših in najuspešnejših sezon LTH Castingsa v zadnjih letih. Pod vodstvom Aleksandra Sekulića je v povprečju na parketu prebil 15 minut na tekmo, v tem času pa dosegal 5,6 točke in 1,7 skoka, ogromen napredek pa je pokazal v letošnji sezoni, ko je bil eden ključnih igralcev ekipe in v povprečju dosegal po 11,3 točke, 3 skoke in 2,4 podaje v 24 minutah, kolikor jih je v povrečju prebil na tekmo.

Jan Rebec po odhodu iz LTH Castingsa:
»V Škofji Loki sem dobil veliko priložnosti in zato se moram zahvaliti Radetu Mijanoviču in Urošu Medenu. Lahko rečem, da sem prav pri LTH Castingsu najbolj napredoval v moji karieri. V Škofji Loki smo bili res prava ekipa in verjamem, da bomo tudi v Šenčurju. Moj edini cilj je, da pomagam Šenčurju v boju za obstanek in menim, da je ekipa sposobna tega. V Šenčurju smo se dogovorili za daljše sodelovanje.«
 
 
Jan, srečno v nadaljevanju kariere! (foto: KZS)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji