KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

ODHOD: LTH Castings prekinil sodelovanje z obema Američanoma
slikcaŠkofjeloški prvoligaš LTH Castings je pred nadaljevanjem sezone sporazumno prekinil pogodbo z dvema košarkarjema. Vrste »Ulitkarjev« zapuščata oba Američana Nino Lorenzo Williams in Victor Cleveland Robbins JR.
Prispeval: Nejc Ziherl

LTH Castings je v svoji bogati klubski zgodovini pred letošnjo sezono prvič posegel po igralcih iz ZDA, sodelovanje pa ni trajalo dolgo. Kot prvi je v Škofjo Loko pripotoval 25-letni Nino Lorenzo Williams, kmalu pa mu je sledil še Victor Cleveland Robbins JR. 22-letni Kaliforničan je v Škofji Loki pustil boljši vtis, saj je bil nenazadnje s 14,5 točke in 4.9 skoka na srečanje tudi najboljši strelec in skakalec ekipe. Za LTH Castings je odigral 13 tekem v Ligi Nova KBM, 6 manj pa jih je odigral Williams, ki je na nekaterih tekmah pokazal dober obraz, a se kot vse kaže nikakor ni uspel prilagoditi na novo okolje. Precej je imel smole in težav s poškodbami in boleznimi, zato trenerja Tomaž Fartek in Rade Mijanović večkrat nista mogla računati na njegovo pomoč.

Škofjeloški prvoligaš se je tako z Američanoma sporazumno razšel, se košarkarjema zahvalil za doprinos in jima zaželel vse najboljše v nadaljnji karieri.
 
 
Nino Williams je nekajkrat pokazal svoje kvalitete, a zaradi poškodb in bolezni izpustil večino tekem. (foto: Igor Martinšek)
Victor Robbins prav tako zapušča Škofjo Loko. (foto: Igor Martinšek)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji