Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Odeja
Kolektro SiXT S&T Obcina Peak Ines LTH Casting

LTH Castings in Fartek prekinila sodelovanje
slikcaTomaž Fartek ni več trener LTH Castingsa. Škofjeloški prvoligaš in 31-letni trener sta sporazumno prekinila sodelovanje, ki sta ga pričela pred začetkom letošnje sezone.
Prispeval: Nejc Ziherl

Tomaž Fartek, ki je s pričetkom letošnje sezone prevzel tudi mladinski pogon Union Olimpije, bo še nadaljeval sodelovanje z »Zmaji«, ne bo pa več opravljal vloge glavnega trenerja LTH Castingsa. Pred nekdanjim trenerjem Grosupljega je namreč obdobje, ko bo kot selektor slovenske moške mladinske reprezentance svoje varovance pripravljal na evropsko prvenstvo v Turčiji. Tekmovanje bi moralo potekati že avgusta, a se je zaradi izrednih razmer v državi prestavilo.

LTH Castings sezone ni pričel najbolje, res pa je, da so Škofjeločanom nasproti stali izjemno močni nasprotniki, ki bodo v letošnji sezoni po vsej verjetnosti kandidirali za najvišja mesta. Več kot jasno je, da bo ekipa potrebovala veliko treninga, da se uigra in uspešno nadaljuje izjemno zahtevno sezono, v kateri se bodo kar tri ekipe poslovile od elitne lige. Ker je praktično zelo težko delovati na kar treh področjih hkrati sta se klub in trener odločila za sporazumno prekinitev sodelovanja.

Za Kranjčana je bila to prva preizkušnja, na treh tekmah je zabeležil tri poraze. Nov trener LTH Castingsa bo znan v kratkem.
 
 
Tomaž Fartek zapušča klop škofjeloškega prvoligaša. (foto: Igor Martinšek)

nazaj na seznam novic