KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

NADALJUJEMO: Za Škofjeločane še naprej tudi Vršnik
slikcaŠkofjeloški LTH Castings se je za sodelovanje dogovoril s še enim izmed košarkarjev, ki so v preteklosti že nosili dres LTH Castingsa. »Ulitkar« še naprej ostaja Dominik Vršnik.
Prispeval: Nejc Ziherl

22-letni košarkar je v trenutni zasedbi LTH Castingsa igralec z najdaljšim stažem v članski ekipi škofjeloškega kluba. Dres kluba iz kraja pod Lubnikom Dominik Vršnik namreč nosi že vse od sezone 2013/14 naprej, prvič pa je za LTH Castings pod vodstvom Petra Hartmana nastopil 25. januarja leta 2014, ko je na debiju proti Hrastniku tekmo zaključil pri 4 točkah. Sezono kasneje se je Vršnik s Škofjeločani pod taktirko Gašperja Potočnika iz 2. SKL prebil med elito, Kranjčan pa je v povprečju na tekmo na terenu prebil 12 minut, v tem času pa je dosegal po 3,2 točke in 3,7 skoka.

Večji napredek preprečila poškodba
V lanski sezoni je kljub temu, da je bila to zanj prva sezona med elito, Vrnšik pod vodstvom Aleksandra Sekulića dobil še več priložnosti kot pretekli dve sezoni v drugoligaški konkurenci. Na kar nekaj tekmah je v ključnih trenutkih odlično odigral svojo vlogo, v povprečju pa sicer na tekmo dosegal 5,6 točke in 4,8 skoka na tekmo. Na žalost pa je košarkar, ki je v preteklosti nosil tudi dres Triglava, v lanski sezoni kar nekaj tekem moral izpustiti zaradi težav z bolečinami v nogi, ki se vlečejo že od sezone 2014/15. V začetku letošnje sezone 2016/17 bo Vršnik tako še saniral poškodbo, v nadaljevanju sezone pa bi Dominik že znal opravili prve treninge in tudi tekme.
 
 
Dominik Vršnik je v zadnjih dveh sezonah predstavljal pomemben člen ekipe. (foto: Jana Šnuderl)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji