KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

VIDEO: TOP 5 akcij s tekme LTH Castings - Lastovka
slikcaV rubriki TOP 5 smo vam tokrat pripravili 5 najlepših akcij ekipe LTH Castingsa na tekmi 11. kola Lige Telemach proti Lastovki iz Domžal. Solo prodor, uigrana kombinacija, blokada, trojka s parkinga in atraktivno zabijanje. Vse v enem samem videu.
Prispeval: Nejc Ziherl

Spomnimo, košarkarji LTH Castingsa so na tekmi proti Lastovki zabeležili 4. zmago pred domačimi gledalci, skupno že 7. v letošnji sezoni. Tako še naprej ostajajo največje presenečenje dosedanjega dela Lige Telemach in še naprej ostajajo tudi v borbi za prva tri mesta, ki po koncu rednega dela tekmovanja vodijo v Ligo za prvaka.

Še drugič zapored se je v rubriki TOP 5 na prvo mesto zavihtel Vlatko Čančar. 18-letni krilni košarkar LTH Castingsa je na tekmi 10. kola Lige Telemach skupaj z Bojanom Radulovićem "prilepil" skupno blokado in se znašel na 1. mestu petih najlepših akcij 10. kola, tokrat pa je 197 centimetrov visoki košarkar atraktivno zabil. Tekmo proti Lastovki je sicer zaključil pri 13 točkah in 9 skokih.

VIDEO: TOP 5 (LTH Castings - Lastovka) (klikni za povezavo) .
 
 
Takole je žogo skozi obroč zabil Vlatko Čančar.

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji