KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

NAPOVEDNIK: Člani na vroče gostovanje v Ilirsko Bistrico
slikcaDo konca rednega dela 2. SKL so ostali le še trije krogi. Škofjeloško ekipo LTH Castingsa čakata še dve gostovanji, prvo že to soboto, 11. aprila, v Ilirski Bistrici pri vselej neugodni Plami Pur.
Prispeval: Nejc Ziherl

Člani, 2. SKL , 20. krog, OŠ Antona Žnideršiča (Ilirska Bistrica), sobota, 11.4.2015

Plama Pur – LTH Castings (ob 19.30)

Košarkarji LTH Castingsa so tri kroge pred koncem rednega dela 2. SKL v najboljšem položaju, saj imajo pred najbližjimi zasledovalci iz Podčetrtka zmago prednosti, prav tako pa so dobili obe medsebojni tekmi, ki sta jih letos odigrali ekipi LTH Castingsa in Term Olimie. Tokrat se četa Gašperja Potočnika podaja na gostovanje v Ilirsko Bistrico, kjer je lani LTH Castings pod vodstvom Petra Hartmana zabeležil enega izmed osmih porazov v lanski sezoni. Ko sta se ekipi pomerili v letošnji sezoni, se je tekma v dvorani Poden končala z rezultatom 81:72 v korist domačinov, a Bistričani v zadnjem času kažejo povsem drugačen obraz kot v prvem delu sezone. To potrjuje tudi dejstvo, da so na zadnjih 7 tekmah zabeležili kar 5 zmag.

Kljub vsemu vloga favoritov pripada Škofjeločanom, ki od tega dejstva ne bežijo. Cilj je preboj med prvoligaše, v najsvetlejšem scenariju pa bi se lahko ta cilj uresničil že v tem krogu. Zmaga proti Plami Pur bi ob morebitnem porazu Term Olimie v Litiji pomenila dve zmagi prednosti, zaradi izida v medsebojnih tekmah (2:0 v zmagah za LTH Castings) pa bi bila prednost Škofjeločanov dva kroga pred koncem neulovljiva.

Že sedaj pa vas vabimo na morda že zadnjo domačo tekmo v letošnji sezoni, ki bo na sporedu prihodnjo soboto, 18. aprila, ko v ŠD Poden prihaja Triglav Elektro gorenjska prodaja. Tekma se bo pričela ob 20. uri.

Izjavi pred tekmo: (Sergej Kapevski/www.slovenska-kosarka.si)
Tilen Zalar, igralec Plame pura: "Že pogled na lestvico pove, kdo je favorit na tekmi. Gostje se borijo za prvo ligo, mi pa se poizkušamo izogniti dodatnim kvalifikacijam. Vseeno pa se ne bomo vnaprej predali, ampak bomo poizkušali odigrati dobro tekmo in presenetiti nasprotnika."

Jaka Hladnik, pomočnik trenerja LTH Castingsa: "Odhajamo na težko gostovanje, kjer bomo naredili vse, da dobimo novi dve točki. Če bomo nadzorovali skok in igrali agresivno obrambo, bomo na pravi poti do uspeha."
 
 
Pomočnik trenerja Jaka Hladnik se zaveda, da v Ilirski Bistrici ne bo lahko. (foto: Jana Šnuderl)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji