KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

BRAVO: Članice sezono končale z nizom 14 zmag, dodani izjavi Medena in Zupanove
slikcaČlanska zasedba Odeje je s tekmo 17. kroga zaključila sezono v 2. SKL za ženske, od katere pa se je poslovila tako kot se za prvakinje tudi spodobi. Z rezultatom 64:42 so ugnali ekipo novomeške Krke, s 24 točkami in 19 skoki pa se je znova izkazala Pia Zupan. Bravo punce, bravo prvakinje!
Prispeval: Nejc Ziherl

Članice, 2. SKL za ženske, 17. krog, ŠD Trata, sobota, 28.3.2015

ODEJA – Krka 64:42 (13:10, 24:9, 10:18, 17:5)
Odeja: Rešek 3, Zupan L. 3, Fijavž 9, Adamović 8, Ažman 5, Stanonik 2, Sever 9, Zupan P. 25 (19 skokov).
Krka: Krošelj 24, Cesar 1, Leskovšek 10, Milanković 1, Lavrič 2, Gregorčič 4.

Košarkarice Odeje sezone niso pričele najbolje. Za začetek so v derbiju nekdanjih prvoligaških ekip morale priznati premoč Ježici, nato pa je takoj v 2. krogu Škofjeločankam drugi poraz zadalo še moštvo Kranjska Gora – Jesenice. Četa Uroša Medena je nato iz kroga v krog izgledala vedno bolj uigrana in razigrana. Tako so sledile gladke zmage proti Črnomlju, Rogaški, Iliriji, Felix Zasavju, Krki, Cerknici, nato pa je na vrsto prišla zelo pomembna tekma proti neposrednemu tekmecu za vrh lestvice, moštvu Ježice. Naše košarkarice tekme niso pričele ravno najbolje, v drugem polčasu pa stopnjevale ritem igre, se veselile zmage, še bolj pomembno pa je bilo to, da je bila ta zmaga višja (66:50) od zmage, ki so jo v 1. krogu košarkarice Ježice zabeležile nad Odejo (69:62).

Tako je bilo 7 krogov pred koncem jasno, da imajo Škofjeločanke vse v svojih rokah. Tega košarkarice Odeje niso izpustile iz rok, zabeležile še 7 zmag ter tako sezono končali z nizom 14 zaporednih zmag. Bravo punce! Zasluženo na vrhu!

Uroš Meden (trener Odeje): Najprej bi čestital puncam za osvojitev prvega mesta 2. SKL in se jim zahvalil za sezono, ki mi bo za vedno ostala v spominu. Ekipa sestavljena iz mladih perspektivnih in malo starejših izkušenih igralk se je izkazala za lepo kombinacijo. Začeli smo z dvema porazoma, nato pa se sprostili in začeli res uživati na igrišču. Vse ostale tekme so se punce samo držale dogovorov in sem večino časa lahko užival kot gledalec v res lepih potezah in najvažneje ob nasmejanih obrazih igralk na igrišču. Ekipa je pokazala karakter in vsako tekmo vzela resno. Tu pa ne morem mimo zahvale predajajnja izkušenj, kazanja odnosa do igre, soigralk, trenerja in kaj pomeni igrati ena za drugo Karmen Fijavž in Evi Rešek. Dekleta so veliko odnesla od vaju in mislim da sta lahko obe zelo ponosni na doprinos vsemu temu. Ekipa izjemnih deklet z katerimi je bil vsak trening nekaj posebnega, vsaka tekma uživanje v košarki in druženje izven igrišča polno smeha. Pia, Lara, Neža, Ivana, Alenka, Veeeesnaaa, Bojana, Monika, Nina, Eva in Karmen hvala vam za čas ko ste me poslušale, za čas ko me niste, predvsem pa za vedno dobro voljo, ki se je prenašala iz ene na drugo in vas izžarevala iz vas celotno sezono.

Pia Zupan (igralka Odeje): "Glede na to da se s soigralkami nismo uspele zbrati za trening, smo tekmo odigrale dobro in tako brez večjih težav sezono zaključile na najlepši možen način. Pohvalila bi vse soigralke za naslov prvakinj 2. SKL, na kar smo seveda vse ponosne. Posebna zahvala gre tudi trenerju Urošu Medenu, da nam je to omogočil. Celotno sezono ocenjujem kot dobro, saj smo s puncami dale na tekmah vse od sebe in postale prava ekipa tudi izven košarkarskega igrišča. Po dveh zaporednih porazih si tako dobrega zaključka nisem predstavljala niti v sanjah. Dokazale smo, da je z močno voljo in veliko ljubezni do tega športa možno prav vse."

Lestvica: Odeja 14/2, Ježica 13/3, Kranjska Gora – Jesenice 10/5, Ilirija 8/8, Krka 9/6, Felix Zasavje 7/8, Rogaška 5/10, Cerknica 4/12, Črnomelj 0/16.
 
 
Najboljša ekipa 2. SKL za ženske - ekipa Odeje! (Foto: Nejc Ziherl)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji