KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

ODMEVI: Potočnik in Površnik si želita čim hitrejšega povratka Mesička, Gašparin o zgledni igri Ločanov
slikcaPo več kot prepričljivi zmagi LTH Castingsa na tekmi 17. kroga 2. SKL proti Vzajemcem Lastovki so spregovorili iz obeh taborov. Domači si želijo čim hitrejšega povratka Blaža Mesička, gostujoči trener Dejan Gašparin je mnenja, da je bila igra Škofjeločanov za zgled, Percel pa je LTH Castingsu zaželel vse najboljše tudi na prihodnjih srečanjih.
Prispeval: Nejc Ziherl

Izjave po tekmi: (Sergej Kapevski/slovenska-kosarka.si)
Gašper Potočnik, trener LTH Castingsa: "Po končnem rezultatu izgleda, kot da je bila tekma lahka, a mi smo se morali potruditi. Tekme nismo dobro začeli, prejeli smo preveč smo lahkih košev. Šele v drugi četrtini smo strnili vrste v obrambi in takrat tudi začeli tekmo peljati po naših željah. Na koncu smo dosegli zasluženo zmago. Čestital bi mojim igralcem in vsem, ki pomagajo našemu klubu. Absolutno je pomagala tudi vrnitev Toma Čajiča. Vsak igralec na terenu se pozna. Upam, da se bomo dokončno uspeli sestaviti, da se bo vrnil tudi Blaž Mesiček ter da bomo zdravi dočakali zadnje tekme rednega dela lige."

Andrej Podvršnik, igralec LTH Castingsa: "Pred tekmo smo se zavedali pomembnosti te tekme, zato tudi malo slabši začetek. Ko smo povečali čvrstost v obrambi, je bilo lažje zaigrati in posledično smo dosegli par lahkih košev. V drugem polčasu nismo popuščali, saj smo se zavedali, da se lahko rezultat hitro preobrne. Vemo, da je bila tekma pomembna, vendar pa je vsaka naslednja še pomembnejša. Želimo si, da se čimprej pozdravi Blaž Mesiček."

Dejan Gašparin, trener Vzajemcev Lastovke: "Tekmo smo začeli s pravo energijo in pristopom, se držali dogovorov in rezultat v prvi četrtini je bil temu primeren. Košarkarji LTH Castingsa so v nadaljevanju odgovorili s čvrsto obrambo, nas omejili v napadu in s tremi, na trenutke tudi štirimi visokimi košarkarji na igrišču prevzeli tudi pobudo v skoku. Na takšen način so si ustvarili kar nekaj drugih oz. tudi tretjih priložnosti za zaključek. V nadaljevanju jim je stekel tudi met z razdalje, mi pa smo psihološko in fizično padli v takšni meri, da nismo zadeli niti odprtih metov. Čestitam domačinom za zmago, igrajo lepo košarko in veseli me, da perspektivni mladi dobivajo odgovorne vloge in se razvijajo. Njihov odnos na tej tekmi je bil zgled, kako se je potrebno boriti in koliko energije je potrebno vložiti, ko se boriš za svojo ekipo. Mi pa se moramo sedaj osredotočiti na prihajajoče tekme, predvsem pa na nas same. Brez prave želje in energije celotne ekipe se ne da zmagovati."

Marcel Mihalič, igralec Vzajemcev Lastovke: "Tekmo smo odprli po naših željah, nato pa je LTH Castings prevladal v skoku. V napadu so imeli po dva, tri zaporedne napade, kar so seveda izkoristili. Nismo se držali dogovorov, škofjeloški LTH Castings pa je to s pridom izkoristil in povsem zasluženo zmagal."

Žiga Percel, igralec Vzajemcev Lastovke: "Zaslužena zmaga domačinov. Za razliko od nas so se celotno tekmo držali dogovorov, mi pa smo razen prve četrtine odigrali pod nivojem. Domačini so nas deklasirali v vseh elementih košarkarske igre, za kar jim čestitam. LTH Castingsu želim čim manj poškodb v nadaljevanju prvenstva in da sezono zaključijo tako, kot si glede na prikazano tudi zaslužijo."
 
 
Andrej Podvršnik je mnenja, da bo vsaka naslednja tekma še pomembnejša. (foto: Igor Martinšek)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji