KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

BRAVO: Mlajši pionirji v velikem finalu Mini pokala Spar!
slikcaMlajši pionirji LTH Castingsa so samo še en korak oddaljeni od velikega slavja v pokalnem tekmovanju. Na prvi tekmi zaključnega turnirja najboljše četverice v Mini pokalu Spar so z rezultatom 46:39 ugnali Medvodčane in se tako prebili v veliki finale. BRAVO, FANTJE!
Prispeval: Nejc Ziherl

Naša ekipa se je kot edina uvrstila tako na zaključni turnir Mini pokala Spar kot tudi ligaškega tekmovanja, s čimer si je pred odhodom v Laško prislužila vlogo glavnih favoritov. Še posebej na takih tekmovanjih se je s to vlogo vselej težko soočiti, a našim košarkarjem to v polfinalu ni predstavljalo ovire. Jutri, ob 17. uri, Škofjeločane čaka finalni obračun s Grosupljem A.

Ekipa na in ob parketu
Nasproti jim je stala ekipa Medvod, ki v letošnji sezoni sicer nastopa v 2. SKL, a je že v samem začetku tekme pokazala, zakaj v letošnji sezoni še ne pozna poraza. Medvodčani nikakor niso dopustili, da bi se Škofjeločani resneje oddaljili, nekajkrat pa jim je izid uspelo celo izenačiti. Vodstva sicer nikoli niso prevzeli, tako da je bila zmaga naših košarkarjev več kot zaslužena. Po pričakovanjih je bilo prisotno nekaj nervoze, a kar je najbolj pomembno je to, da so fantje tudi v težjih trenutkih spodbujali svoje soigralce in se tudi po zaslugi tega prebili v veliki finale.

Nikakor ne gre pozabiti tudi na starše, ki so prav tako del ekipe. Tokrat so na tribuni glasno spodbujali celotno moštvo, ki je tokrat nastopilo v novih dresih našega uradnega opremljevalca Peak-a. Ob tem se staršem zahvaljujemo za vso podporo, ob kateri je vse veliko lažje. Verjamemo, da se nam bo uspelo resno podati tudi v boj za organizacijo zaključnega turnirja ligaškega tekmovanja, ki bo na sporedu 14. in 15. marca.

Mini pokal Spar, polfinale, dvorana Tri lilije (Laško), petek, 20.1.2015

Medvode - LTH CASTINGS 39:46 (12:15, 5:8, 11:9, 11:14)
Strelci za LTH Castings: Hafner 1, Čibej 2, Maver 2, Demšar 2, Zupanc 2, Gabrovšek 5, Jugovic 10 (5 skokov), Šturm 2, Goljat (5 skokov), Malovčič 16 (15 skokov), Malovrh 4.

Finale, sobota, 21.2.2015
LTH Castings – Grosuplje A (ob 17.00)
 
 
Škofjeloški junaki bodo jutri, v soboto, 21. februarja, lovili pokalno lovoriko. (foto: Igor Martinšek)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji