KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

ODMEVI: Potočnik in Čančar vesela polne tribune, Pešič Ločanom želi vse najboljše
slikcaPo velikem derbiju 2. SKL med LTH Castingsom in Termam Olimie so za portal slovenska-kosarka.si spregovorili nekaterji akterji obračuna. Trener domačih se je zahvalil svojemu pomočniku, Vladko Čančar bi še naprej rad igral pred polno tribuno, gostujoči košarkar Jernej Pešič pa je škofjeloški ekipi zaželel vse najboljše v nadaljevanju sezone.
Prispeval: Nejc Ziherl

POVEZAVA DO POROČILA S TEKME --> LTH CASTINGS - TERME OLIMIA PODČETRTEK

Izjave po tekmi: (Sergej Kapevski/slovenska-kosarka.si)
Gašper Potočnik, trener LTH Castings:"Za nami je težka tekma. Mislim, da je šlo za pravi derbi, zelo pa sem vesel, da se je dvorana Poden kolikor toliko napolnila. Užitek je bilo igrati pred polno dvorano, kar se v drugi ligi ne primeri prav velikokrat. Mislim, da je bila naša zmaga povsem zaslužena. Igrali smo dobro in nadzorovali skok, kar je bilo na koncu tudi ključnega pomena. V zadnji četrtini sem že lahko malce odpočil nekatere nosilce igre, zaigrali smo s precej višjo peterko, se malce slabše odzvali na njihov »pressing«, a zmaga vseeno ni bila nikoli vprašljiva. Svojim varovancem lahko samo čestitam, zahvalil pa bi se tudi mojemu pomočniku za dobro analizo nasprotne ekipe. Imamo nekaj časa da se odpočijemo, dva dni smo prosti, potem pa nas spet čakajo treningi, saj nas čaka še kar nekaj težkih tekem."

Vlatko Čančar: "Nasprotniki so zadeli kar nekaj metov, a mi smo ostali mirni in igrali našo igro. Smo ekipa, ki je sposobna zelo dobro odigrati v napadu. Znova smo dali zelo visoko število točk, a to še ne pomeni, da je nasprotnik igral slabo obrambo. Lepo je bilo na tribuni videti tudi mlajše škofjeloške košarkarje, katere pozivam, da še naprej hodijo na tekme in nas spodbujajo. Dosegli smo pomembno zmago, s katero napovedujemo boj za vrh 2. SKL."

Jernej Pešič, igralec Term Olimie: "Po taki tekmi je težko bit pameten. LTH Castings Škofja Loka nas je nadigrala v vseh pogledih igre. Vidi se, da trenirajo veliko več od nas. Dokler smo se držali trenerjevih navodil smo bili skupaj. V drugi četrtini so nas nadskakali in to jim je prineslo rezultat. Čestitke Loki za preprečljivo zmago in jim želim vse najboljše v nadaljevanju sezone. Na nas pa je, da v tem premoru treniramo in pozabimo na to tekmo ter se osredotočimo na naslednje tekme, ki prihajajo."
 
 
Vlatko Čančar je tekmo končal pri 11 točkah in 5 skokih. (Foto: Sergej Kapevski/slovenska-kosarka.si)
Zahvala navijačem za bučno podporo s tribun. (Foto: Igor Martinšek)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji